Haberler

Gecekondu Yangınında Can Pazarı: Çocuklarını Kurtarmak İçin Alevlerin Arasına Daldı

Gecekondu yangınında can pazarı: Çocuklarını kurtarmak için alevlerin arasına daldı

ANKARA - Ankara'da 2 çocuğunu evde bırakıp bakkala giden anne, alışveriş dönüşü evinden dumanların yükseldiğini görmesi üzerine alevlerin arasına dalarak çocuklarını kurtardı. Yangında anne ve 2 çocuk dumandan etkilendi.

Yangın, öğle saatlerinde Mamak ilçesi Ege Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 762. Sokakta ikamet eden Betül K., çocukları Sami K. ve Oğuz K.'yı evde yalnız bırakarak evinin yanındaki bakkala alışveriş yapmaya çıktı. Alışverişten dönen Betül K., evinden dumanların yükseldiğini fark etti. Evde mahsur kalan çocuklarını kurtarmak için alevlerin arasına dalan Betül K., 2 çocuğunu dışarı çıkardı. Dumandan etkilenen Sami K., Oğuz K., ve anne Betül K., bir vatandaşın otomobiliyle hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Sami K.'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye erleri gecekonduda çıkan yangını kısa sürede söndürdü. Yangının elektrik sobasından çıktığı değerlendirilirken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Döne Karakahraman, bağrışları duyması üzerine dışarıyı çıktığını ve yangını gördüğünü söyledi. Yangını söndürmek için mahalle sakinlerinin yardım ettiğini söyleyen Karakahraman, yangından kurtarılan çocukların kapkara olduğunu gördüğünü söyledi. Karakahraman, "Yanık görmedim ama kapkaralardı" dedi.

Nazmiye Arayıcı ise "Annem çağırmıştı beni. Bacadan duman çıktığını gördüm. Plastik yakıyorlar zannettim. Sonra bağrış sesi duydum. Kapıyı zorla açmışlardı ve dumandan hiçbir şey görülmüyordu. Çok korktuk ve direk ambulans ve polisi aradık. 2 tane çocuk varmış içeride. Annesi bakkaldaymış" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title