Haberler

Gece Yarısı İphone X Çılgınlığı

Gece yarısı iPhone X çılgınlığıİSTANBUL - iPhone X gece yarısından itibaren satışa sunuldu.

Gece yarısı iPhone X çılgınlığı

İSTANBUL - iPhone X gece yarısından itibaren satışa sunuldu. İstanbul'da bazı mağazalarda gece yarısı 7 bin liralık telefon için kuyruk oluştu.

iPhone X gece yarısından itibaren satışa sunuldu. Apple'ın yeni ürünü iPhone X Türkiye'de gece saat 00.00 itibariyle satışa sunuldu. Türkiye'ye ilk kez getirilen yeni model telefon satışa sunulmadan önce çok sayıda müşteri Kadıköy Bağdat Caddesi'ndeki GSM şirketi önünde beklemeye başladı. Saat tam 00.00 olduğunda kapılar açıldı ve müşteriler içeri girdi. İçerde telefonu inceleyen müşteriler hemen kasaya koştu. 6 bin 100 lira ile 7 bin TL arasında satılan telefon için onlarca kişi sıra oluşturdu.

iPhone X alan bir kişi, "Telefonu aldık, mutluyuz ve kullanacağız. Ben ön ayırma yapmıştım o yüzden 20 dakika bekledim" dedi.

ANKARA - Apple'ın 12 Eylül'de tanıttığı iPhone X, bu gece saat 00.00'dan itibaren satışa sunuldu. Cihazı uzun süredir bekleyen vatandaşlar, satış stantlarında uzun kuyruklar oluşturdu.

Apple'ın akıllı telefonu iPhone'un en son cihazı iPhone X, bu gece saat 00.00'dan itibaren Ankaralılar için satışa çıkarıldı. İlk satış günü için düzenlenen kokteyle vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 6 bin 100 ile 7 bin TL arasındaki fiyatlardan satılan cihazın talipleri, Türkiye'deki ilk kullanıcılar olmak için stantlarda uzun kuyruklar oluşturdu. Raflardaki yerini alan cihaz, saatler içinde tükendi.

Vatandaşlar, cihazı çok beğendiklerini, haftalar öncesinden satın almak için sipariş verdiklerini ve daha önceki modellerle kıyaslanamayacak kadar iyi olduğunu söyledi.

KONYA - Türkiye'de ilk kez bu gece yarısı satışa sunulan Apple'ın yeni ürünü iPhone X model akıllı cep telefonu sahibi olmak isteyenler Konya'daki satış mağazasında yoğunluğa neden oldu.

Apple'ın yeni ürünü iPhone X model akıllı cep telefonu Türkiye'de gece yarısı satışa sunuldu. Konya'da yeni telefonun sahibi olmak isteyenler yetkili satış mağazasının önünde sıraya girdi. Gece yarısı kapılar açılarak müşteriler içeri alındı. Yeni ürünü inceleyenler 6 bin 99 lira ile 7 bin TL arasında satılan akıllı telefonlardan satın aldı. Yeni telefonlardan alan kullanıcılar ürünün şık tasarımıyla dikkat çektiğini söyledi.

Türkiye genelinde ilk satışlardan birisinin de Konya'da gerçekleşeceğini belirten firma koordinatörü Fatih Erol, yeni ürüne gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. Erol, "İki çeşit ürün var. Fiyatları 64 GB olan 6 bin 99 lira, 256 GB ise 6 bin 899 lira. Şuanda lasmanımız gayet heyecanlı geçiyor. Önceki cihazlara göre teknolojisi daha gelişmiş bir cihaz, kullanıcılar bunun farkındalar ve bugün uzun kuyruklar oluşturdular. Buda bizi gayet memnun etti" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

İstanbul Türkiye Konya Apple Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title