Haberler

Gece Gezmesinde Görüntülenen Şarkıcı Iggy Azalea, Görüntüsüyle Şaşkına Çevirdi

Güncelleme:

Gece gezmesinde görüntülenen genç şarkıcı Iggy Azalea, kalçasına implant yaptırdığı iddiasını yalanlasa da, görüntüsü akıllara "Bıçak altına yattı mı?" sorusunu getirdi.

Genç şarkıcı Iggy Azalea, son bir buçuk yıldır kalçasının görüntüsüyle gündemden hiç düşmüyor. 27 yaşındaki şarkıcı önceki akşam da Batı Hollywood'da çıktığı gece gezmesinde görüntülendi.

İMPLANT YAPTIRDIĞI KONUŞULUYOR

Sırt ve göğüs dekoltesiyle dikkat çeken dar bir elbise giyen Azalea'nın görüntüsü, kalçasına implant yaptırdığı iddialarını bir kez daha gündeme getirdi. Bir süre fotoğrafçıların görüntü almasına izin veren Azalea, daha sonra aracına binerek evine doğru yola koyuldu.

ESTETİK İDDİALARINI KESİN BİR DİLLE YALANLIYOR

Daha önce göğüslerini büyüttüğünü, burnunu düzelttirdiğini açıklayan Azalea, kalça estetiği yaptırdığına ilişkin iddiaları ise her seferinde kesin bir dille yalanlıyor.

"CANIMIN İSTEDİĞİ HER ŞEYİ YEMİYORUM"

Iggy Azalea, kalçasını büyüttüğü söylentilerine "Düzenli olarak egzersiz yapıyorum. Ayrıca canımın istediği her şeyi yemiyorum. Bunun sonucunda da belimin inceliğini koruyorum. Bu şekilde kalçam da olduğundan iri görünüyor" diyerek cevap vermişti.

Genç şarkıcı böyle görüntülendi;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Iggy Azalea Hollywood Magazin Haberler

500

Yorumlar (25)

Su:

Bu ne ya ne kadar cırkın bi görüntu agır gelmiymu bı kadın olarak begenı degıl cırkın buluyorum. Dısın guzelligi degıl için güzelligi önemlı olan

7
18
yanıtYanıtla
asabi:

hahahahah kıskananlar çatlsın hatun fissstikk

yanıt11
yanıt5
ELA:

kıskanma kız

yanıt8
yanıt7
ADANALI MUHİTTİN DAYI:

ulan ne garılar beah!

6
15
yanıtYanıtla
):

Adanalı coştuysa iş sakat. . . .

yanıt0
yanıt0
cosmos:

ama erkek kaçlası gibi de kadınları hiç sevmem hiç hoş durmaz kadınsı olacak abi baktığın zaman cezbedecek bu yaradılıştır kadın erkeğe benzedi mi ayar oluyorum

11
7
yanıtYanıtla
asabi:

karidan anlamıyon liselim :D

yanıt5
yanıt0
yorumcu:

O NE LA BAGIMSIZLIGINI İLE EDECEK NERDEYSE İKİ GÖZ OLSA KONUŞUR BİLE

14
3
yanıtYanıtla
Özge:

Böyle kadınların sırf erkeklerin dikkatini çekmek için kocaman popolar yaptırdığını düşünüyorum. Hiçbir kadın vücudundan 3 kat büyük bir popoyu gerçekte istemez ve kendini öyle beğenmez.

9
7
yanıtYanıtla
yakışıklı:

haklısın özge, mail adresin var mı?

yanıt9
yanıt21
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title