Haberler

"Gece Gelen Ölüm" Okuyucularıyla Buluştu

Yazar Gonca Çiftçioğulları, "Gece Gelen Ölüm" adlı polisiye romanını okuyucuları için imzaladı.

Yazar Gonca Çiftçioğulları, "Gece Gelen Ölüm" adlı polisiye romanını okuyucuları için imzaladı.

Polisevinde düzenlenen imza gününe Emniyet Müdürlüğüne bağlı grup amirleri polis ekipleri ile bir çok vatandaş katıldı. Etki Yayınları tarafından basımı yapılan 'Gece Gelen Ölüm' adlı polisiye roman, kısa sürede büyük beğeni topladı. Çiftçioğulları, ilk kitabının bir polis romanı olduğunu ve okuyanların çok beğendiğini belirtti.

Çiftçioğulları, "Toplumdaki huzur ve refahını temelinden oluşturan değerli polislerimizdir. Mesleki çalışma koşullarını bir nebzede olsa elimden geldiğince ön plana çıkartmaya polislerin hayatlarına ve duygularına tercüman olmaya çalıştım. Millet olarak güvenli ellere teslimiyetin rahatlığıyla gece ve gündüz huzur içindeysek bunu emniyet teşkilatımıza borçluyuz. Sevgi dolu güler yüzlü ve özveriyle hizmet veren polisimize borçluyuz. Bu mutlu anımda bana destek ve yardımlarını esirgemeyen İl Emniyet Müdürü Sayın Mehmet Bilici'ye sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca hepimiz adına böylesi şerefli ve zorlu görevi üstlenen kahraman Türk polislerimizi de kutluyor ve onlara sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Çiftçioğulları, okuyucularının romanları imzaladı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title