Haberler

Gebze Meydanlarıyla Ödül Kazandı

Güncelleme:

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Altın Karınca Örnek Belediyeler Proje Yarışması'nda 'Böl - Parçala Meydan Olsun' projesiyle ödül kazandıklarını söyledi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Altın Karınca Örnek Belediyeler Proje Yarışması'nda 'Böl-Parçala Meydan Olsun' projesiyle yapı işleri kategorisinde ödül kazandıklarını söyledi.

Başkan Köşker Kocaeli TV'de canlı yayınlanan Ajans 9 programına konuk oldu. Programda Başkan Köşker, belediye hizmetleri ve projelere ilişkin bilgi verdi. Gebze Belediyesi'nin hizmet sevdalısı büyük bir aile olduğunu dile getiren Başkan Köşker, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile örnek işbirliği içerisinde kenti hizmetlerle donattıklarını vurguladı.

Kentte değişim ve dönüşümün hızla devam ettiğini dile getiren Başkan Köşker, "Telefonumuz, makam kapımız, gönül kapımız halkımıza açık. 24 saat Gebze'mizin emrindeyiz. Vatandaşlarımız günün 24 saati bize telefonumuzdan ulaşarak dilek, şikayet, temenni, öneri ve kente dair hayallerini bizlerle paylaşıyor. Halkımızın talepleri doğrultusunda hizmetlerimizi ve projelerimizi şekillendiriyoruz. Halkımızın mutlu olduğu modern bir kent için girdiğimiz hizmet yarışımızda, durup dinlenmeden mesafe kaydediyoruz" dedi.

Devam eden çalışmalar ve projelere ilişkin bilgi veren Başkan Köşker, Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Altın Karınca Örnek Belediyeler Proje Yarışması'nda 'Böl-Parçala Meydan Olsun' projesiyle yapı işleri kategorisinde ödül kazandıklarını da belirtti. 512 katılımcının projelerinin değerlendirmeye alındığı yarışmada 203 projenin finale kaldığını dile getiren Başkan Köşker, kentin farklı noktalarında bulunan ve görüntü kirliliğine neden olan trafoların, elektrik dağıtım şirketiyle yürütülen ortak çalışmayla kaldırılarak mini semt meydanlarıyla donattıklarını dile getirdi.

Gebze'de yaşam kalitesini yükseltecek proje ve çalışmalara ağırlık verdiklerini dile getiren Başkan Köşker, tamamlanan Gebze Kent Meydanı ve mini semt meydanlarının yanı sıra kenti park ve bahçelerle güzelleştirdiklerini de sözlerine ekledi. Gebze Belediyesi'nin 100 yıllık tarihinde 50 park yapıldığını dile getiren Başkan Köşker, 3,5 yıllık hizmet dönemine 60 yakın park sığdırdıklarını, kentte kişi başına düşen yeşil alan oranını 12 metrekareye yükselttiklerini söyledi. Gebze'nin incisi, denize açılan kapısı Eskihisar'da yapılacak macera ve aksiyon parkına ilişkin proje çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Köşker, "Projenin tamamlanmasıyla Eskihisarımız tam anlamıyla bir cazibe merkezi haline gelecek" dedi.

Hizmetleri mahallelere adil ve eşit oranda taşımaya özel önem gösterdiklerini de vurgulayan Başkan Köşker, Beylikbağı bölgesine yapılacak ve ihale aşamasına gelen bilim sanat merkeziyle gençlerin bu merkezde buluşacağını söyledi. Konuşmasının sön bölümünde Cuma pazarının kaldırılacağını ve modern kapalı Pazar yerinin inşa edileceğine değinen Başkan Köşker, Gebze'de 4 farklı noktada kapalı Pazar yeri kazandırmak için çalışmaların başladığını açıkladı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Köşker Marmara Gebze Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title