Haberler

Gebze Halkı Samimiyetimizi Görüyor

Güncelleme:

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze'de STK'ların yönetici ve temsilcilerini kabul etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, her hafta perşembe günleri Gebze'deki hizmet binasında STK temsilcilerini kabul ediyor. Haftanın bir gününü Gebze'ye ayıran Başkan Karaosmanoğlu, ' ' Gebze'de halkımız bizim samimiyetimizi biliyor ve görüyor'' dedi.

STK'LARDAN BAŞKAN'A ZİYARET

Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Gebze Hizmet Binası'nda Elektrik Mühendisleri Odası Gebze Temsilcisi Ziya Özhan, Kars, Ardahan, Iğdır derneklerinin Gebze, Dilovası, Darıca ve Çayırova yöneticileri, Gebze Engelliler Derneği Başkanı Esat Uzun ve yönetimlerini ayrı ayrı kabul etti. STK'lara verdikleri önemi ifade eden ve İzmit'te açtıkları Sivil Toplum Merkezi'ni hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, bunun bir benzerini Gebze'de hayata geçirmek için çalıştıklarını söyledi.

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ

Başkan Karaosmanoğlu'nu hizmet binasında ziyaret edenler arasında Elektrik Mühendisleri Odası Gebze Temsilcisi Ziya Özhan ile yönetim kurulu üyeleri Vahap Limoncu, Nuran Zor, Bünyamin Çiftçi yer aldı. Odanın Gebze temsilcisi Özhan ile yeni yönetimi, Başkan Karaosmanoğlu'na tanışma ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Gebze'de çok önemli hizmetler yaptıklarını aktaran Başkan Karaosmanoğlu, ''Gebze'de vatandaş samimiyetimizi görüyor. Yüzümüz ak, her mahallede, her sokakta, her caddede yürüyoruz. Halkımızın bize olan ilgisini ve sevgisini görüyoruz'' ifadesini kullandı.

KARS, ARDAHAN, IĞDIR DERNEKLERİ

Gebze'deki hizmet binasında Başkan Karaosmanoğlu'na Metin Baytöre (Gebze Kars, Ardahan, Iğdır Kültür Derneği Başkanı), Erkan Ejder (Dilovası Kars, Ardahan, Iğdır Kültür Derneği Başkanı), Atilla Kızılboğa (Çayırova Serhat Karslılar Derneği Başkanı), Levent Kömürcü (Ovapınar Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni), Naim Tamyüksel (Darıca Karslılar Derneği Başkan Yardımcısı), Gökmen Deli (Dilovası Kars, Ardahan, Iğdır Kültür Derneği Başkan Yardımcısı), Olcay Karabağ (Çayırova, Gebze, Darıca, Dilovası Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi) da konuk oldu.

SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ ANILDI

Dernek yöneticileri, Gebze'ye olan hizmetleri ve kendilerine gösterdiği yakınlık için Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti. Ayrıca Başkan Karaosmanoğlu'nu, 6 Ocak 2013 tarihinde Sarıkamış şehitleri anısına yapılacak yürüyüşe katılması için Kars'a davet ettiler. Sarıkamış şehitlerini rahmetle anan Başkan Karaosmanoğlu, nazik davetlerinden dolayı teşekkür etti.

ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ

Gebze Engelliler Derneği Başkanı Esat uzun ile beraberindekiler de Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret edenler arasında yer aldı. Uzun, Gebze Sakatlar Derneği olarak ilçede yaptıkları çalışmalarla ilgili Başkan Karaosmanoğlu'na bilgi verdi. Derneğin çıkardığı dergiyi dikkatle inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir olarak hem Gebze'de, hem de kent genelinde engellilerin hayatını kolaylaştıracak çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Ardahan Gebze Kars Güncel Haberler

title