Haberler

Gebze'den Nevşehir'e Kardeş Selamı Götürdüler

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve belediye meclis üyeleri, Nevşehir'deki kardeş belediyelere gerçekleştirdikleri ziyarette Gebze'den Nevşehir'e kardeş selamı götürdüler

YER ALTI KENTİNİ GEZDİLER

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve belediye meclis üyeleri, Nevşehir'de ki kardeş belediyeleri ziyaret etmek üzere düzenlenen 3 günlük bir geziye çıktı. Geçtiğimiz aylarda meclis kararıyla Nevşehir'i n Acıgöl, Suvermez, Gülşehir ve Gümüşkent ilçelerini kardeş belediye ilan eden Gebze Belediyesi'nin meclis üyeleri aileleriyle birlikte katıldıkları ziyarette Göreme'de konakladı. Geçtiğimiz Perşembe akşamı Nevşehir'e doğru yola çıkan Başkan Köşker ve meclis üyelerinin ilk durağı Acıgöl ilçesi oldu. Acıgöl'de incelemelerini tamamlayan Gebze Belediyesi heyetinin ikinci durağı kardeş belediye Suvermez isimli beldesi oldu. Burada Suvermez Belediye Başkanı Yaşar Özdemir'e konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve meclis üyelerine daha sonra beldeye 2 kilometre uzaklıkta bulunan Derinkuyu ilçesinde bulunan yer altı şehrini rehber eşliğinde gezdi.

GÜLŞEHİR'DE MOLA VE İNCELEME GEZİSİ

Yer altı şehri gezisinin ardından Gebze Belediyesi'nin Nevşehir'deki bir diğer kardeş belediyesi Gülşehir Belediyesi'ne doğru harekete geçen Gebze heyeti; yol üzerinde bulunan, 4 bin 500 nüfusuyla bölgenin en kalabalık nüfuslu ve kuru kaymağıyla ünlü beldesi Kaymaklı Belediyesi'ni ziyaret etti. Burada Başkan Halit Elma'ya konuk olan Gebze Belediyesi meclis üyeleri adına Başkan Köşker, Başkan Elma'ya bir plaket takdim etti. Kaymaklı beldesinden kardeş ilçe Gülşehir'e geçen Başkan Köşker ve belediye meclis üyeleri Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun'a konuk oldu. Başkan Dursun eşliğinde ilçeyi gezen Başkan Köşker, Gebzeli hemşerilerinin selamlarını Gülşehirliler nezdinde Başkan Dursun'a iletti.

KARDEŞLER TEK TEK ZİYARET EDİLDİ

Gülşehir'deki incelenme gezisinin ardından otobüslerle Gebze'nin 4. kardeş belediyesi Gümüşkent Beldesi'ne geçen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve meclis üyeleri 719 nüfuslu beldenin Belediye Başkanı Mustafa Arıkan'a konuk oldu. Gebzeli konuklarını öğle yemeğinde ağırlayan Arıkan, beldede yapılan çalışmalar hakkında misafirlerine bilgi vererek çarşıyı gezdirdi. Nevşehir'deki gezinin ilk gününü kardeş belediyelere ayıran Gebze heyeti, ikinci gün Göreme, Ürgüp, Avanos'u da içine alan Kapadokya bölgesinde yer alan tarihi ve turistik yerleri ziyaret etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title