Haberler

Gebze'de Tır'ın Devirdiği Direk E-5'i Kapattı

Kocaeli'nin Gebze İlçesinde Direksiyon Hakimiyetini Kaybolan Tır, Aydınlatma Direğine Çarptı. Karşı Şeride Devrilen Direğe Bir Araç Çarptı. Kazada Ölen ya da Yaralanan Olmazken, E-5 Bir Süre Trafiğe Kapandı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybolan TIR, aydınlatma direğine çarptı. Karşı şeride devrilen direğe bir araç çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, E-5 bir süre trafiğe kapandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 18.00 sıralarında Gebze Küçük Sanayii mevkiinde meydana gelen kazada, İstanbul istikametinden gelen Ali K. idaresindeki 41 L 1171 plakalı TIR, direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı ve bariyerler arasında bulunan aydınlatma direğini devirdi. Karşı şeride devrilen direğe Ankara istikametinden gelen M.G. idaresindeki 41 UA 335 plakalı otomobil çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken E-5 Ankara istikameti bir süre trafiğe kapalı kaldı. Yol, temizleme çalışmalarından sonra kontrollü olarak trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili sortuşturma başlatıldı.

(MEA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title