Haberler

Gebze'de Özel Çocukların Futbol Heyecanı

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde Bölgesel Amatör Lig 9'uncu Grup'ta yer alan ve şampiyonluk mücadelesi veren Gebze spor'un farkındalık oluşturmak amacıyla faaliyete geçirdiği Engelliler Spor Branşı'nın 'Özel Olimpiyatlar' adı altında düzenlediği futbol turnuvası başladı.

Gebze spor'un alt yapısındaki futbolculardan oluşan 5 takım, ilçede faaliyet gösteren Rehabilitasyon Merkezleri ve özel çocukların eğitim gördüğü okullardan oluşan 5 takım, seçme niteliğinde maçlar yapacak.

Gebze Metin Oktay Stadı'nda gerçekleşen etkinliğin açılışında konuşan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan bu etkinliğin daha da üst seviyelere yükselmesi için kendilerinin de destek vereceğini belirterek, Çocukların gözündeki pırıltı söze gerek bırakmıyor diyerek emeği geçen herkesi kutladı. Gebze Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Mücahit Sak da profesyonel kulüplerde bile olmayan bir dalın Gebze spor'da hayat bulmasının önem taşıdığını dile getirdi.

Engelliler Spor Dalı Başkanlığı'nı üstlenen ve aynı zamanda Gebze spor Kulübü Başkanvekili olan Serap Çakır, bir spor kulübü olarak böylesi bir etkinliğe öncülük etmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Çakır şöyle devam etti

"Bugün burada Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Burada hocalarımız ve çocuklarımızla birlikte seçmeler yapacağız. Mart ayında Türkiye genelinde başlayacak olan müsabakalarda mücadele edecekler. Yine ardından da yurt dışında gerçekleşecek olan müsabakalara da katılacağız. Hedefimiz bu çocuklarımızla birlikte olimpiyatlara katılmak ve altın madalya almak. Ben buradan Türkiye'deki tüm profesyonel kulüplerimize çağrıda bulunuyorum. Diğer kulüplerimiz de engelliler için bir branş açarsa inanın bu çocuklarımız birçok şeyden mahrum kalmazlar. Biz Gebzespor kulübü olarak burada toplumda farklılık yaratmaya çalışıyoruz. İnşallah bunu bu çocuklarımızla el ele verip başaracağız.

Turnuvanın ilk gününde çocuklarının maçını izleyen ve onların sahadaki heyecanlarını kenardan mutluluk gözyaşları ile izleyen anne ve babalar da onlar kadar heyecanlandı. Oğlunun maçını izlemeye gelen velilerden Oya Emin ' Bugün çok mutluyum, bu organizasyonu gerçekleştirenlerden Allah bin kere razı olsun. Çocuğum mutlu olunca dünyalar benim oluyor. Çocuğum geceden beri mutluluktan uçuyor maça gideceğim diye. Geceden formasını giyerek uyudu dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gebzespor Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title