Haberler

Gebze'de Kültür-Sanatın Yeni Adresi

Güncelleme:

Gebze Kültür Merkezi, Gebze'de kültür-sanat ve sosyal aktivitelerde Gebzelilere ev sahipliği yapıyor

Gebze Kültür Merkezi (GKM)

Gebze'de sosyal-kültürel etkinliklerin yeni adresi Gebze Belediyesi Gebze Kültür Merkezi (GKM), 480 kişilik kapasitesiyle Gebzelilerin hizmetinde. Gebze Kent Meydanı içerisinde yer alan Gebze Kültür Merkezi, Gebze'de kültür-sanat ve sosyal aktivitelerde Gebzelilere ev sahipliği yapıyor

480 KİŞİLİK KÜLTÜR SALONU

Gebze'de sosyal-kültürel etkinliklerin yeni adresi Gebze Kültür Merkezi (GKM). Gebze Belediyesi'nin öz kaynaklarıyla yapımı tamamlanan Gebze Kent Meydanı içerisinde yer alan Gebze Kültür Merkezi, Gebze'de kültür-sanat ve sosyal aktivitelerde Gebzelilere ev sahipliği yapıyor. Gebze Belediyesi tarafından hizmete açılan ve 480 kişilik kapasitesiyle Gebze Kültür Merkezi, her hafta farklı sosyal-kültürel etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Gebze'de ilk defa hazırlanan ve tanıtımı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tarafından aybaşında düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtılan Kültür Sanat Takvimi'nde yer alan etkinliklere Gebzelilerin ilgisi ve katılımı her hafta giderek artıyor.

HER AKŞAM FARKLI BİR ETKİNLİK

Gebze Kültür Merkezi (GKM) bugüne kadar; Talha Uğurluel ile Mabed ve Mabed Medeniyeti, tarihçi Mehmet Çelik ile tarih sohbetleri, çocuklar için Oyuncaklar Diyarı ve Keloğlan Mutsuzluklar Ülkesinde, yetişkinler için Eyvah Karım, İcadımı Seveyim ve Kurtuluş Savaşı Mahşeri isimli tiyatro oyunları, Ömer Döngeloğlu ile Peygamber efendimizin hayatından kesitler, Dr. Deniz Şafak ile diyet hataları, yazar ve TV yapımcısı Asım Yıldırım ile Bir Yudum Hikaye, gazeteci Nagehan Alçı ile yeni dönemde Türkiye'ye farklı bir bakış gibi birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yaptı.

ÖMER TUĞRUL İNANÇER GELİYOR

"Kent meydanının hizmete girmesiyle gündüz ve gece yaşanan bir şehir olma yolunda büyük mesafe kateden Gebze'mizde yaşam kalitesini artıran ve Gebzelilik bilincini geliştiren projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz" diyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Gelecek aylara yönelik programlar da yer alacak etkinliklerimiz hemşerilerimizden gelen talep ve öneriler doğrultusunda hazırlanacak" dedi. Gebze Belediyesi Kültür Sanat Ekim ayı etkinlikleri yarın akşam (23 Ekim Salı) saat 19.30'da Ömer Tuğrul İnançer'in katılımıyla düzenlenecek tasavvuf sohbetleriyle devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ömer Tuğrul İnançer Adnan Köşker Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title