Haberler

Gebze'de Korsan Taşımacılık Yapan 38 Araç Bağlandı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde polis ekiplerince korsan taşımacılık yapan araçlara yönelik yapılan denetimlerde, kontrol edilen 200 servis minibüsünden 38’i bağlanırken, 63 sürücüye de nakdi para cezası kesildi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde polis ekiplerince korsan taşımacılık yapan araçlara yönelik yapılan denetimlerde, kontrol edilen 200 servis minibüsünden 38'i bağlanırken, 63 sürücüye de nakdi para cezası kesildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde korsan yolcu taşımacılığı yapan servis minibüslerinin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. İl genelinde kurulan uygulama noktalarında yüzlerce servis minibüsü durdurularak, evrakları incelendi. Uygulamaların yoğunlaştırıldığı Gebze ilçesinde de İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince durdurulan 200 araçta incelemeler yapıldı. Yapılan kontrollerde kaçak yolcu taşımacılığı yaptığı belirlenen 38 servis minibüsü bağlanırken, 63 araç sürücüsüne de 3 bin 500 ile 4 bin TL arasında cezai işlem uygulandı.

Yapılan uygulamalar ile kaçak yolcu taşımacılığının önüne geçildiğini belirten Gebze Servisçiler Odası İkinci Başkanı Yaşar Çelik, korsan taşımacılıkla ilgili çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyerek, "P plakalı olarak çalışan bine yakın esnafız. Bunun yaklaşık 900 kişisi Gebze, Çayırova, Darıca tarafında çalışıyor; geri kalanlar ise İzmit bölgesinde çalışan esnafız. Bizim en büyük sıkıntılarımızdan birisi korsan taşımacılıktır. Bununla ilgili çalışmalarımız ve mücadelemiz devam ediyor. Kocaeli genelinde 12 ilçede haftanın 4-5 günü sürekli denetlemeler yapıp mücadele ediyoruz. Ancak cezaların düşük olması bağlanan araçların sayısının düşük olması sebebiyle sıkıntılar yaşıyoruz. Bu da cezaların düşük olmasından kaynaklanıyor. Cezalarda düzenlemeler yapılmasını ve korsan taşımacılığın önüne geçilmesi için devletimizden yardım bekliyoruz. Gebze bölgesinde en büyük sıkıntının servisçilerin örgütsüz olması bunun için mücadelemizi yapmaya devam edeceğiz. Emniyet birimlerimize bize verdikleri destek için çok teşekkür ediyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Gebze 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title