Haberler

Gebze'de Kavga: 1 Ölü, 9 Yaralı - Darıca'da Dinlenme Tesisinin Çalışanları İle Tesise Girmek İsteyen 10 Kişilik Grup Arasında Çıkan Kavgada 1 Kişi Öldü, 9 Kişi Yaralandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, bir dinlenme tesisi çalışanları ile bir grup arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, bir dinlenme tesisi çalışanları ile bir grup arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, dün gece yarısı Darıca beldesindeki Bayramoğlu Ada Plaj ve Dinlenme Tesisleri'ne gelen 10 kişi, tesise üye olmadıkları gerekçesiyle içeriye alınmadı. Bunun üzerine tesis görevlileri ile grup arasında kavga çıktı.

Tabanca, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada, işletme sahibi Muhammet Afşin, kalbinden bıçakla tesis çalışanlarından M.İ, B.Ç, Ü.K, S.A, İ.K, D.B, B.Y, K.Ç, İ.B, çeşitli yerlerinden yaralandı.

Diğer grup ise iki otomobille olay yerinden kaçtı.

Afşin, kaldırıldığı Özel Boğaziçi Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaralılardan B.Y. ile İ.B, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Diğer yaralılar Gebze'deki hastanelerde tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Polis, tesislerde yaptığı ilk incelemede 4 adet boş kovan buldu.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title