Haberler

Gebze'de İş Yerlerini Soyan 2 Hırsız Polis Ekiplerince Yakalandı

KOCAELİ(İHA) – Kocaeli'nin Gebze ilçesinde girdikleri iş yerlerinden elektronik eşya çalan 2 şüpheli, çaldıkları eşyalarla birlikte polis ekiplerince yakalandı.

KOCAELİ(İHA) – Kocaeli'nin Gebze ilçesinde girdikleri iş yerlerinden elektronik eşya çalan 2 şüpheli, çaldıkları eşyalarla birlikte polis ekiplerince yakalandı.

Edinilen bilgiye gören 1 Şubat ve 3 Şubat 2019 tarihlerinde Gebze Kızılay Caddesi ile Gümüşpala Caddesi üzerinde iki ayrı iş yerine hırsız girdi. İş yerlerindeki elektronik eşyaların çalındığı olaylar sonrasında işletmecilerin ihbarı üzerine polis ekiplerince olayı gerçekleştiren şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.

İş yerleri ve çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, olayı gerçekleştiren şahısların H.F. ve A.Y. olduğunu tespit etti. Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan operasyonda H.F., Köşklüçeşme Mahallesi, A.Y. ise Mustafa Paşa Mahallesi'ndeki ikametlerinde gözaltına alındı. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda ise 1 adet bilgisayar monitörü, 1 adet bilgisayar kasası, 1 adet sanayi tipi ocak, 1 adet sanayi tipi ızgara, 1 adet sac bakim cihazı, 2 adet elektrikli süpürge, 1 adet fırın, 1 adet yazıcı ve 3 adet kahve yapma makinesi ele geçirildi.

Gözaltına alınarak Gebze Emniyetine götürülen şahıslar ifadelerinde hırsızlık olayını kabul etiklerini ve evde ele geçirilen malzemelerin de iş yerlerinden çaldıklarını kabul ettikleri öğrenildi. Şahısların yapılan kimlik incelemelerinde ise A.Y. adlı şahsın, 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı tespit edildi. Emniyette işlemleri tamamlanan şahıslar daha sonra Gebze Adliyesine sevk edildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title