Haberler

Gebze'de Annesinin Öldürmek İstediği Bebeğe Polisler Sahip Çıktı

Kocaeli'nin Gebze İlçesinde Bir Şahıs, Emniyete Başvurarak, Psikolojik Rahatsızlığı Bulunan Eşinin, Bebeğini Birçok Defa Öldürmeye Kalktığını Öne Sürerek Yardım İstedi. Bu Çağrı Üzerine Gebze İlçe Emniyet Müdürü Ali Şahinli, Aileye Yardım Ederek, Bebeği Ölümden Kurtardı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir şahıs, emniyete başvurarak, psikolojik rahatsızlığı bulunan eşinin, bebeğini birçok defa öldürmeye kalktığını öne sürerek yardım istedi. Bu çağrı üzerine Gebze İlçe Emniyet Müdürü Ali Şahinli, aileye yardım ederek, bebeği ölümden kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, Tatlıkuyu Mahallesi'nde ikamet eden Yüksel Arslan (47) isimli baba, henüz 40 günlük olan bebeği A.A.'nın (Asu Arslan), eşi Y.A. (Yurdagül Arslan) tarafından, bir çok kez öldürülmeye çalıştığını öne sürerek, polislerden yardım istedi. Gebze İlçe Emniyet Müdürü Ali Şahinli ile görüştürülen çaresiz baba Yüksel Arslan, eşi Y.A'nın yaşadığı ruhi hastalık yüzünden, henüz 40 günlük bebeğini sık sık öldürmeye çalıştığını iddia etti.

Özel bir firmada TIR şoförü olarak çalıştığını ifade eden Yüksel Arslan, eşiyle 3 yıl önce evlendiğini belirterek, "Eşim, evlendiğimizden beri çeşitli psikolojik problemler yaşıyor. Çocuğumuz dünyaya geldikten sonra da, eşim bebeğimizi bir çok kere öldürmeye teşebbüs etti. Eşim bebeğimizi ilkinde tuvalette klozete sokarak öldürmeye çalışmış. Yeğenim tesadüf eseri bunu görerek, bebeğimizi kurtarmış. Diğerin de ise annesi bebeğe buzlu suyla banyo yaptırmış. Bundan da bebeğimiz, evdeki yakınlarımız

sayesinde kurtuldu. Son olarak da, eşimi bebeğin yüzüne sinek ilacı sıkarken bizzat ben yakaladım. Eşim rahatsızlığı yüzünden ne yaptığını bilemiyor, tedaviye ihtiyacı var" dedi.

Bebeğini, eşinin saldırılarından korumak için Çocuk Esirgeme Kurumu'na gittiğini anlatan Arslan, yüreği el vermediği için son anda bebeğini yurda vermekten vazgeçtiğini söyledi. Eşinin hastalığı yüzünden ne yapacağını da şaşıran Yüksel Arslan, son çare olarak Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün kapısını çaldı. Emniyet Müdürü Şahinli ile görüşen Arslan, durumunu anlatarak kendisine yardım etmelerini istedi. Eşini çok sevdiğini ancak yeterli parası olmadığı için tedavi ettiremediğini vurgulayan Yüksel

Arslan'a, olayı araştıran Müdür Şahinli yardım elini uzattı.

Olayın doğruluğu üzerine, gerekli yerlerle hemen irtibata geçen Müdür Şahinli, önce rahatsız olan anne Y.A.'yı özel bir ambulansla evinden aldırarak, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmasını sağladı. Psikolojik rahatsızlığı bulunan annesinin elinden 3 kez ölümden dönen bebeğe ise, annesinin tedavisi sırasında yakınları tarafından bakılacak. Bu arada doğumdan sonra iyi bakılmadığı için 1.5 kilogram birden zayıflayan bebek tedavi edilecek. Baba Yüksel Arslan, kendilerine yardımcı

olan Gebze İlçe Emniyet Müdürü Ali Şahinli'ye teşekkür etti.

(KA-MŞ-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title