Haberler

Gebze'de Amatöre Çifte Bayram

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, iki yatırımını törenle Gebze'deki amatör spor kulüplerinin hizmetine sundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine malzeme yardımını ve Gebze Amatör Spor Evi'nin açılışını art arda iki törenle gerçekleştirdi.

YOĞUN KATILIM

Gebze Spor Salonu'nda yapılan amatör spor kulüplerine malzeme dağıtım törenine AK Parti Kocaeli milletvekilleri Fikri Işık, Mehmet Ali Okur, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Futbol Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda amatör spor kulübü katıldı.

TEŞVİK EDİCİ ÇALIŞMALAR

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın "Kocaeli'de spora önemli yatırımlar yapıldı. Spor tesisleri kazandırıldı. Bugün 317 amatör spor kulübümüz ve 150 bin lisanslı sporcumuz var. Yapılan yarımlar, teşvik edici ve özendirici oluyor. Kocaeli'de spor tesisleri gibi sporcu sayısı da artıyor"dedi.

ALTYAPI HİZMETİ SUNUYORUZ

Başkan Karaosmanoğlu ise yaptığı konuşmada sporun bir araç olduğunu söyleyerek "İnsan için en büyük kazanç sağlıktır. Sağlıklı yaşamak için 7'den 70'e herkes spor yapmalı. Bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak tüm altyapı hizmetini sunuyoruz"dedi. Spor kulüplerinin her birinin okul görevi gördüğünü kaydeden Başkan Karaosmanoğlu "Kulüpler eğitim kurumlarını da destekleyen kuruluşlardır. Her mahallede spor kulüpleri kurulsun istiyoruz. Biz gerekli desteği vermeye hazırız"diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ IŞIK'TAN BAŞKANA TEŞEKKÜR

10 yıllık görev süresince amatör spora yaptığı katkılardan ve yatırımlardan dolayı Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür ederek konuşmasına başlayan Milletvekili Işık ise "Hükümetimiz, Büyükşehrimiz ve ilçe belediyelerimiz Kocaeli'yi amatör sporda bir yıldız haline getirdi. Kocaeli'mizin Türkiye'ye ve dünyaya örnek olması konusunda hepimiz gayret göstermeliyiz"ifadesini kullandı.

ŞAMPİYON SPORCULARA MALZEME

Konuşmaların ardından protokol üyeleri, her branştan Avrupa ve dünya şampiyonu sporculara temsili olarak malzeme dağıtımı yaptı. Sporcular teşekkürlerini Başkan Karaosmanoğlu'na çiçekle sundu. Aydın ise Başkan Karaosmanoğlu'na amatör spora katkılarından dolayı hatla yazılı tabak hediye etti. Törende Yetenek Sizsiniz'in yarışmacılarından Kaya Adamlar güzel bir akrobasi gösterisi sundu.

İLK TÖREN İZMİT'TE YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi tarafından, bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen malzeme yardım töreninin ilki İzmit'teki Uluslararası İnterteks Fuar alanında yapıldı. Geniş bir katılımla gerçekleşen ve usta spor adamı Ahmet Çakar'ın da katıldığı törende toplam 180 amatör spor kulübü malzeme aldı. Amatörün en büyük destekçisi olan Büyükşehir Belediyesi 9 yılda bin 855 kulübü toplam 10 milyon TL'lik yardım yaptı.

BAYRAM SIRASI GEBZE'DEYDİ

Gebze'deki tören çerçevesinde toplam 41 amatör spor kulübüne malzemeleri verildi. 21 ayrı branşın malzemelerinin dağıtıldığı paketler içinde her branşa ait çeşitli malzemeler yer aldı. Büyükşehir Belediyesi; futbol, basketbol, güreş, atletizm, engelli güreş, engelli atletizm, atıcılık, boks, dağcılık, hentbol, karate, kickboks, masa tenisi, muaythai, özel sporcu branşları, tekvando, wushu, voleyboy, sualtı ve satranç branşlarında faaliyet gösteren faal kulüplere malzeme verdi.

AMATÖRE HİZMET DEVAM EDECEK

Malzeme dağıtım töreninin ardından Gebze Olimpik Yüzme Havuzu inşaatının hemen yanındaki Gebze Amatör Evi'nin açılışı gerçekleştirildi. Başkan Karaosmanoğlu burada yaptığı konuşmada "Amatör spor kulüplerimizin yaşaması ve daha güzel hizmet verebilmesi için bu tesisi yaptık. Amatör spora hizmetlerimiz devam edecek"dedi.

SPORDA BÜTÜNLEŞİYORUZ

Amatör Kurul Başkanı Ali Düşmez de "Bir spor adamı olarak emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kürdü, lazı, çerkezi fark etmez ortak paydamız spor. Biz sporun kucaklayıcı yanıyla bütünleşiyoruz"şeklinde konuştu. Protokolün açılış kurdelasını kesmesiyle amatör evi faaliyete geçti.

HAKEMLERDEN BAŞKANA TEŞEKKÜR

İl Hakem Kurulu üyeleri, dernek yönetimi ve Gebze tarafında oturan hakemlerin de katılım gösterdiği açılış programında, eski hakem Özdilek Kırbaş'ın Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu'na hitaben yazdığı şiir büyük alkış aldı. Ayrıca hakemler Başkana çiçek takdim ederek desteklerinden dolayı teşekkür afişi açtılar.

AMATÖRÜN İKİNCİ ADRESİ

Gebze Amatör Spor Evi iki kattan oluşuyor. 17 kulübe tahsis edilecek olan kulüp odalarının yanında, idari bölümde; Kocaeli Büyükşehir Belediyesine, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna, futbol hakemlerine, antrenörler derneğine ve saha komiserleri derneğine temsilcilik odaları verilecek. Tesis dahilinde ayrıca milli takım altyapı antrenör odası, seminer ve eğitim salonu, sağlık odası, çamaşır odası, mescid, bekleme salonu, danışma, mutfak, elektrik odası, soyunma odaları, duşlar, wc. ve lavabolar bulunuyor.

ODA TAHSİS EDİLEN KULÜPLER

Öte yandan oda tahsisi yapılacak kulüpler de belirlendi. Bildirilen listeye göre kulüp isimleri şöyle;

1. ARAPÇEŞME SPOR KULÜBÜ
2. GEBZE BALÇIKKÖYÜ SPOR KULÜBÜ
3. GEBZE BALKAN SPOR KULÜBÜ
4. GEBZE BEŞKÖY G.B SPOR KULÜBÜ
5. GEBZE BEYLİKBAĞI SPOR KULÜBÜ
6. GEBZE KARADENİZ SPOR KULÜBÜ
7. GEBZE KİRAZPINAR SPOR KULÜBÜ
8. GEBZE MUALLİMKÖY GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ
9. GEBZE SPOR KULÜBÜ
10. GEBZE TAYFUN SPOR KULÜBÜ
11. GENÇ KALE SPOR KULÜBÜ
12. KÖŞKLÜÇEŞME SPOR KULÜBÜ
13. MOLLAFENARİ SPOR KULÜBÜ
14. MUSTAFAPAŞA SPOR KULÜBÜ
15. SULTAN ORHAN SPOR KULÜBÜ
16. TAVŞANLI SPOR KULÜBÜ
17. TRAKYA SPOR KULÜBÜ

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Fikri Işık Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title