Haberler

Gebze-Darıca arasındaki trafik yoğunluğunu azaltılacak

Güncelleme:

Gebze ve Darıca ilçeleri arasındaki ulaşımı sağlayan İstasyon Caddesine alternatif olarak trafik yoğunluğunu azaltacak olan Darıca Cengiz Topel Caddesi'nde hummalı çalışmalar sürüyor.

Gebze ve Darıca ilçeleri arasındaki ulaşımı sağlayan İstasyon Caddesine alternatif olarak trafik yoğunluğunu azaltacak olan Darıca Cengiz Topel Caddesi'nde hummalı çalışmalar sürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İstasyon Caddesi'ne alternatif olacak Darıca Cengiz Topel Caddesi'nde yenileme çalışmaları yürütülüyor. Gerçekleştirilen üst yapı çalışması ile cadde 5 şerit haline getirilecek. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin hummalı bir şekilde gerçekleştirdiği çalışma kapsamında projenin yüzde 50'si tamamlandı. Çalışma sahilinde 10 ton demir korkuluk imalatı, 750 metre beton bordür, bin 100 metreküp taş duvar ve bin 800 metrekare parke taş kaldırımın imalatı gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri yola 3 bin 400 ton PMT ve bin 300 ton binder asfaltın serimini yaptı. Kaldırım imalatlarının sürdüğü cadde, proje tamamlandığında, çift gidiş gelişli ve biri parklanma olmak üzere toplam beş şerit olarak vatandaşlara hizmet verecek.

İstasyon Caddesi, Gebze ile Darıca ilçesi arasında vatandaşların ulaşımını sağlıyor. Gebze Tren İstasyonu ve Darıca Çarşı güzergahında uzanan caddede günün belli bölümlerinde trafik yoğunluğu yaşanabiliyor. Trafik yoğunluğunun yaşanmaması ve vatandaşların daha hızlı seyahat etmesini amaçlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İstasyon Caddesine alternatif olarak Darıca Cengiz Topel Caddesini yenileyerek genişletiyor. Yenilenen Cengiz Topel Caddesini, Gebze Otogar yönünden gelerek Darıca sahil yönüne giden araçlarda kullanabilecek. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Darıca Gebze Haberler

Bakmadan Geçme

Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title