Haberler

Gazze: Zahar, Yeni Kurulacak Hükümetin İsrail ve Amerika ile Görüşmek Zorunda Kalacağını Belirtti

Arab Ülkeleri Turunda Bulunan Filistin Dışileri Bakanı Mahmut Zahar Gazze'de Düzenlediği Basın Toplantısında Gezisi ile İlgili Değerlendirmelerde Bulundu.

Arab ülkeleri turunda bulunan Filistin Dışileri Bakanı Mahmut Zahar Gazze'de düzenlediği basın toplantısında gezisi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yeni dönem ile ilgili olarak Arab ve İslam ülkeleri ile konuştuğunu söyleyen Zahar, yeni kurulacak hükümetin ulusal ve teknokrat olmaktan çok, İsrail ve Amerika ile buluşmak, görüşmek üzere olacağını savundu. Zahar "Kurulacak hükümet İsrail ve Amerika ile görüşmek zorunda kalacak" dedi.

Arap ülkelerinden ne kadar para getirdiği konusuna değinmeyen Filistin Dışişleri Bakanı Mahmut Zahar, gezdiği ülkelerde de Filistine karşı bir sempati olduğunu belirtti. Zahar, herkesin Filisitinlilerin durumunu bildiğini savunarak, "Her yerde yeni kurulacak hükümetin ABD destekli olacağı biliniyor. Önemli olan yeni kurulacak hükümetin Filistinliler tarafından kabul edilmesidir" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title