Haberler

Gazze: İsrail Askerleri Gazze'ye Hava Saldırısı Düzenledi

İslami Cihad Örgütü Üyesi 2 Militan, İsrail Askerleri Tarafından Gazze'ye Yönelik Olarak Düzenlenen Hava Saldırısında Hayatını Kaybetti.

İslami Cihad Örgütü üyesi 2 militan, İsrail askerleri tarafından Gazze'ye yönelik olarak düzenlenen hava saldırısında hayatını kaybetti.

İsrail Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları Gazze'ye yönelik hava saldırısı düzenledi. Filistinli militanları hedef alan saldırıda, İslami Cihad Örgütü üyesi oldukları belirtilen 2 kişi hayatını kaybetti. Filistinli hastane kaynakları 1 kişinin de yaralandığını bildirdi. Saldırıda ölen Bassam bin Hamad (30) isimli militanın olay yerinde, Hüssam Ghayyad'ın (22) ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği açıklandı. Meydana gelen son olay ile birlikte 2000 yılından bu yana Filistin'de ölenlerin sayısı 5 bin 406'ya yükseldi. Ölenlerin büyük bir bölümünü Filistinli siviller oluşturuyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title