Haberler

Gazze İçin Ortak Yayın

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde başlatılan Gazze'ye yönelik yardım kampanyasına destek için birçok ulusal ve yerel kanal ile orta bir canlı yayın gerçekleştirilecek.

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde başlatılan Gazze'ye yönelik yardım kampanyasına destek için birçok ulusal ve yerel kanal ile orta bir canlı yayın gerçekleştirilecek. Ünlü isimler 3 saatlik canlı yayında Gazze için yardım toplayacak.

Bu akşam saat 22.00'de başlayacak yayın saat 01.00'de sona erecek. "Seyirci Kalmayın" adlı yayına iş, sanat, siyaset ve spor dünyasından da birçok ünlü isim destek verecek. Canlı yayının sunuculuğunu Ümit Sönmez yapacak. Canlı yayındaki yardım gecesinde birçok ünlü isim bağışların toplanmasına yardımcı olacak.

-ÜNLÜ İSİMLERDEN DESTEK-

MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, ASKON Başkanı Mustafa Koca, Memur-SEN Başkanı Ahmet Gündoğdu, TES-İŞ Başkanı Hüseyin Özil, HAK-İş Başkanı Mahmut Arslan, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, , Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Yusuf Kaplan, Hakan Albayrak, Abdurrahman Dilipak, Sibel Erarslan, Tarık Tufan, Haşmet Babaoğlu, Ömer Karaoğlu, Murat Kekilli, Ahmet Varol, İsmail Kılıçarslan, Nevzat Çiçek, Ersoy Dede, Esra Elönü, Burcu Çetinkaya, Saadet Oruç, Betül Bozdoğan, Ömer Karaoğlu, Zeynep Türkoğlu gibi isimler de Gazze için bir araya gelecek. Canlı bağlantı ve konuklarla devam edecek program boyunca yapılacak bağışlar ve toplanan gelirler İHH aracılığıyla Gazze'ye gönderilecek.

Kaynak: ANKA / Güncel

Ümit Sönmez Gazze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title