Haberler

Gazze: Hamas Kassam Saldırıları'nın Görüntüsünü Yayınladı

Hamas Tarafından İsrail'e Atılan Kassam Füzelerinin Görüntüleri Yayınlandı. İsrail'in Operasyonları Boyunca Örgüt, Başta Sedorot Olmak Üzere Yahudi Yerleşim Yerlerine Sayısız Füze Fırlatmış ve Sivilleri Görebilecekleri Zararlar Konusunda Uyarmıştı.

Hamas tarafından İsrail'e atılan Kassam füzelerinin görüntüleri yayınlandı. İsrail'in operasyonları boyunca örgüt, başta Sedorot olmak üzere yahudi yerleşim yerlerine sayısız füze fırlatmış ve sivilleri görebilecekleri zararlar konusunda uyarmıştı.

İzzetin El Kassam Tugayları tarafından yayınlanan iki ayrı görüntüde aynı bölgeden İsrail'e fırlatılan 3 ayrı Kassam şladırısı görüntülendi. Birinci saldırıda gerillalar füzenin kaidesini Beythanun'da bir bahçede kurduktan sonra başlığını takıyorlar ve bir bahçeden fırlatıyorlar. Füze fırlatılırken çatışma sesleri duyuluyor. İsrail uçak ile helikopterlerinin bölgede yoğun uçtuğu anlaşılıyor. İkinci saldırı ise açık bir alandan gerçekleşiyor. Görüntüde toplam 3 Kassam füzesi İsrail'e atılıyor.

Hamas tarafından yayınlanan diğer görüntü ise Jebaliye'den bölgeyi işgal eden İsrail ordusu, uçaklar tarafından vurulan bir evi askeri buldozer ile yıkmak istiyor. Çocuklar buldozeri taş atarak engellemeye çalışyorlar. Bu sırada İzzetin El Kassam Tugayları'ndan bir kişi çocukları uyararak buldozerin etrafını boşaltmalarını istiyor ve RPG ile buldozeri imha ediyor. Buldozer sürücüsünün akıbeti bilinmezken çocuklar ve Hamas üyleri başarılarını "Allah-u Ekber " sözleri ile kutluyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title