Haberler

Gazze: Filistinli Çocuklardan İsrail'e 'Çocukları Öldürme' Çağrısı

Gazze'de binlerce Filistinli çocuk, İsrail askerlerinin Filistinli ve Lübnanlı çocukları öldürmesini protesto etti.

Gazze'de binlerce Filistinli çocuk, İsrail askerlerinin Filistinli ve Lübnanlı çocukları öldürmesini protesto etti.

Ellerinde Arap ülkeleri ve Birleşmiş Milletler (BM) bayrakları taşıyan protestocu çocuklar, Arap ve İslam dünyası ile BM'den, Lübnan ve Filistin'de çocukların öldürülmesini durdurmalarını istedi. İktidardaki Hamas hareketinin organize ettiği gösteride çocuklar ayrıca, "Filistinli ve Lübnanlı Çocukları Koruyun" yazılı dövizler taşıdı. Amerikan, İngiliz ve İsrail bayraklarının yakıldığı gösteride Türk bayrağı taşıyan 8 yaşındaki Tamer Daloul isimli çocuk, "Halifenin halkına çok teşekkür ediyorum. Umarım beni Halifenin kapısında bir kez daha kucaklarsınız. Buraya İsrail'in Lübnanlı çocukları öldürmesini kınamak için geldim" dedi.

12 yaşındaki Muhammed Ebu Şanab adlı çocuk ise, "Uluslararası topluma ve aralarında Türkiye'nin de bulunduğu İslam ve Arap ülkelerinden, İsrail'in çocukları öldürmesini durdurmak için tüm desteklerini vermelerini rica ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title