Haberler

Gazişehir Gaziantep - Giresunspor Maçının Ardından

Spor Toto 1'inci Lig'in 31'inci haftasında Gazişehir Gaziantep sahasında Giresunspor ile 2-2 berabere kaldı.

Spor Toto 1'inci Lig'in 31'inci haftasında Gazişehir Gaziantep sahasında Giresunspor ile 2-2 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardından iki takım teknik direktörleri basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Gazişehir Gaziantep'in teknik direktörü Mehmet Altıparmak, berabere kaldıkları için üzgün olduklarını söyledi. İlk yarıda iyi bir futbol oynamadıklarını ifade eden Altıparmak, oyuncu performanslarının ve arzularının kötü olması kendilerini etkilediğini belirterek, "Rakibin maçın başından sonuna kadar yaptığı tek şey vardı, katı bir savunma yapıp Muhammet ile topu buluşturup servis yapmaktı. Bunu da iyi gerçekleştirdiler. Özellikle bizim 60. dakikadan sonra isteğimiz ve arzumuz ve 0-2'den geriye dönmemiz bizim için sevindirici bir olay. Oyuncuların son dakikalarda ayakta kalmaları maçı çevirmeleri önemliydi. İki puan kaybettiğimiz için üzgünüz. Son 3 hafta kaldı ve her puanın altın değerinde olduğu maçlar başladı. Bunu önümüzdeki maçta telafi edeceğiz" dedi.

ERKAN SÖZERİ: PUAN ALMAK İÇİN GELMİŞTİK

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise, 2-0 öne geçtikten sonra maçın berabere bitmesine üzüldüklerini anlatarak, maça puan almak için çıktıklarını belirterek şöyle dedi:

"Buraya puan almak için gelmiştik. 2-0 gibi bir skor ile öne geçtikten sonra bu maçı 2-2 bitirmek bizi üzdü. Maçtan önce baktığınız zaman bu bir puana kötü diyemeyiz zaten buraya puan için gelmiştik. O yüzden çok sevinemedik. Her maça puan parolasıyla çıkıp bu atmosferde oynarsak inşallah sıkıntı yaşamayacağız. İki gündür yaptığımız antrenmanlarla bu noktaya geldik. Play Off'u garantilemek isteyen bir rakibe karşı oynadık ona göre analizlerimizi yapmıştık. Üstümüze geleceklerini biliyorduk o yüzden kapalı oynadık kontra ataktan ki gol bulduk ama ikinci yarı bu skoru koruyamadık. Önümüzdeki maçlara bakıp tehlike yaşamamak istiyoruz." - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title