Haberler

Gazipaşa'da Polisler Fidan Dikti

Antalya Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce Türk Polis Teşkilatı'nın 162. Kuruluş Yıldönümü Dolayısıyla Bir Dizi Etkinlik Düzenlendi. Okullara Ziyaretlerde Bulunan Polisler, Bugün de Kahyalar Beldesi'ndeki Hatıra Ormanı'nda Fidan Dikti. 100 Adet Harnup (Keçi Boynuzu) Fidanı Diken Polisler, Daha Sonra Hatıra Fotoğrafı Çektirdi.

Antalya Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce Türk Polis Teşkilatı'nın 162. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenlendi. Okullara ziyaretlerde bulunan polisler, bugün de Kahyalar Beldesi'ndeki Hatıra Ormanı'nda fidan dikti. 100 adet harnup (keçi boynuzu) fidanı diken polisler, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlçe Emniyet Müdürü Bülent Şensoy, ormanın insan hayatındaki önemine dikkat çekerek, her vatandaşın ormanı koruması gerektiğini söyledi. Şensoy, "Küresel ısınmanın arttığı günümüzde ormanlarımıza sahip çıkmalıyız. Vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz" dedi.

(AT-AT-Y)

04.04.2007 17:20 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title