Haberler

Gaziosmanpaşa'daki miras kavgası yüzünden dehşet saçan şahıs yakalandı

Güncelleme:

Gaziosmanpaşa'daki miras kavgası yüzünden dehşet saçan şahıs yakalandı Gaziosmanpaşa'da aile içinde çıkan miras kavgasında kardeşi olduğu öğrenilen kişiyi silahla vuran şüpheli olaydan bir gün sonra yakalandı.

Gaziosmanpaşa'daki miras kavgası yüzünden dehşet saçan şahıs yakalandı

İSTANBUL - Gaziosmanpaşa'da aile içinde çıkan miras kavgasında kardeşi olduğu öğrenilen kişiyi silahla vuran şüpheli olaydan bir gün sonra yakalandı.

Gaziosmanpaşa Mahallesi Hürriyet Mahallesi'ndeki meydana gelen olayda, şüpheli Turhan Özdemirel'in kardeşi ve yeğenlerini miras kavgası yüzünden yanında getirdiği silahla ateş ederek dehşet saçmıştı. Açılan ateş sonucu Ramazan Özdemirelile oğlu Kerim Özdemirel, torunları Kerem Özdemirel ve Ömer Özdemirel yaralandı. Gelen ihbarlar üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı. Ramazan Özdemirel'in kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenilirken, Ramazan Özdemir'in oğlu Kerim Özdemir'in beyin ölümü gerçekleştirdiği öğrenildi. Polis ekipleri ise kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cİnayet Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışma neticesinde 68 yaşındaki Turhan Özdemirel'İ 2 Nisan Cuma günü saat 16.00 sıralarında Gaziosmanpaşa'da saklandığı yerde kıskıvrak yakalanarak gözaltına aldı. Şüphelinin Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Gaziosmanpaşa Hürriyet 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title