Haberler

Gaziosmanpaşa'da Hurdalıkta Patlama : 1 Ölü

Gaziosmanpaşa Habibler'de Bulunan Hüseyin Atmaca'ya Ait Hurdalıkta İşçi Olarak Çalışan Hidayet Turan, Atıklar Arasındaki Tüpleri Kesip Parçalama İşini Yapıyordu. Öğleye Kadar Çalışan Turan, Elindeki Son Parça Olan Yangın Söndürme Tüpünü Kesmeye Başladı. Isının Etkisiyle Sıkışan Gazlar Patlayarak ...

Gaziosmanpaşa Habibler`de bulunan Hüseyin Atmaca`ya ait hurdalıkta işçi olarak çalışan Hidayet Turan, atıklar arasındaki tüpleri kesip parçalama işini yapıyordu. Öğleye kadar çalışan Turan, elindeki son parça olan yangın söndürme tüpünü kesmeye başladı. Isının etkisiyle sıkışan gazlar patlayarak tüpün parçalanmasına neden oldu. Etraga saçılan tüp parçalarından biri Turan`ın kafasının sol tarafına çarparak beynini parçaladı. Ağır yaralanan Turan, olay yerine gelen ambulans görevlilerinin müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Habibler Merkez Camii`nde fahri olarak müezzinlik yapan Turan`ın ölüm haberine alıp olay yerine gelen yakınları, sinir krizleri geçirdi. Turan`ı görmek için içeri girmek isteyen yakınları, soruşturma için gelen jandarma ve çevredeki vatandaşlarca engellendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title