Haberler

Gaziosmanpaşa'da başıboş köpeklerin çocuğa saldırdığı anlar kamerada

Güncelleme:

Gaziosmanpaşa'da başıboş köpeklerin çocuğa saldırdığı anlar kamerada Gaziosmanpaşa'da başıboş köpekler korku saçıyor İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir spor okulu önünü mesken tutan başıboş köpekler çocuklar ve aileleri için tehlike oluşturuyor.

Gaziosmanpaşa'da başıboş köpeklerin çocuğa saldırdığı anlar kamerada

Gaziosmanpaşa'da başıboş köpekler korku saçıyor

İSTANBUL - İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir spor okulu önünü mesken tutan başıboş köpekler çocuklar ve aileleri için tehlike oluşturuyor. Köpekler tarafından saldırıya uğrayan bir çocuğun korku dolu anları güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde bulunan spor okulu önündeki alanda başıboş sokak köpekleri geçtiğimiz gün bir çocuğa saldırdı. Sürü halinde gezen köpeklerin saldırısından kaçan çocuk, kendini zor kurtardı. Spor okuluna giden aileler çocukları için endişeye duymaya başlayarak her gün geçtikleri yolu değiştirdi. Aileler, başıboş köpekler için çare bulunmasını beklerken köpeklerin saldırı anı kameralara yansıdı.

"Kendimi markete zor attım"

Köpeklerin saldırısına uğrayan Ayfer Şen, "Benim mahallem yukarıda. Markete gidince bir grup köpek peşime düştü. Kendimi markete zor attım. Okul önü burası. Orada bu çöp konteynırlarına daha çok geliyorlar. Anaokulu öğrencileri var, birinci sınıf öğrencileri var. Bu durum tehlikeli. Acil belediyenin buna el atması gerekiyor. Kaç tane çocuğu kurtardım ben orada. Okulun önünde dükkanım var. Toplandığı zaman 40-50 tane köpek oluyor. Yazık günah çocuklara. Tehlike. Mağduruz bu konuda. Belediyeni acilen bu konuya el atması lazım" diye konuştu.

"Köpeklere yakın geçmiyorum"

Spor okuluna çocuğunu getiren Ahmet Muştu, "Bende denk geliyorum. Artık karşıdan geçiyorum. Köpeklere yakın geçmiyorum. Birkaç haftadır var böyle bir şey. Geçen gün benim çocuk biraz korkmuş geçerken. Bana anlattı. Bizde sabahları bu köşeden değil diğer köşeden geçiyoruz. Köpeklerle karşılaşmamak için" dedi.

"Korkuyoruz, çok saldırıyorlar"

Köpeklerden korktuğunu ifade eden 12 yaşındaki Yiğit Çetinkaya, "Biz geçen annemizle geliyorduk buradan. Sonra köpekler geldi kovaladılar. Bir şey yapmadılar ama baya kovaladılar. Biz zor geliyoruz buraya kadar. Korkuyoruz. Çok saldırıyorlar. Sahamıza da giriyorlar. Hayvan pisliği falan yapıyorlar" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziosmanpaşa İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title