Haberler

Gaziler Günü Gururla Kutlandı

Manisa'da 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle düzenlenen törenlerde askerlerle birlikte aynı safta duran gaziler büyük bir gurur yaşadı.

Gaziler Günü kutlamaları çerçevesinde Manisa'da da tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Manisa Vali Vekili Mehmet Yüce, 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, CHP Manisa Milletvekili Özgür Öze, Daire başkanları ve Şube Müdürleri, Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Manisa Şubesi Başkanı Şener Tarım, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş, dernek üyesi gaziler, siyasi partilerin temsilcileriyle birlikte askeri ve sivil erkan katıldı.

Gaziler Günü Anma Töreni Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başladı. Daha sonra Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Manisa Şubesi Başkanı Şener Tarım, günün anlamına ilişkin bir konuşma yaptı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki tören Tarım'ın konuşmasının ardından sona erdi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenin ardından protokol üyeleri, Muharip Gaziler Derneği, Yurt Savunması Gazileri ve Şehit Aileleri Dayanışma ve İnsan Hakları Derneği ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gazileri, Şehit Dul ve Yetimleri Derneklerini ziyaret etti. Gazi Derneklerinin faaliyetleri hakkında bilgi alan protokol üyeleri, daha sonra 1950 yılında Kore Savaşı'nda Gazi olan Duran Özkan'ı evinde ziyaret ederek eski günleri yad etti. Ardından 17 Eylül 2010 tarihinde Hakkari/Yüksekova'da bölücü terör örgütünce yapılan bombalı saldırı sonrası silahlı saldırıda yaralanan Gazi Ercan Okumuş'u da evinde ziyaret eden protokol üyeleri, bir süre sohbet etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekrem Arslan Türkiye Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları!
title