Haberler

Gaziler Günü

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Gün, "Şu anda huzur ve güven içinde bulunuyorsak bunu, aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçlu olduğumuzu unutmamalıyız" dedi.

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Gün, "Şu anda huzur ve güven içinde bulunuyorsak bunu, aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçlu olduğumuzu unutmamalıyız" dedi.

Mehmet Gün, Gaziler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, şunları kaydetti:

"Kutsal vatan topraklarının her karışını kanlarıyla sulayan şehit ve gazilerimize, minnet ve şükran borçluyuz. Türk milleti, onların mukaddes mirasına her zaman en iyi şekilde sahip çıkmaya devam edecektir. Şu anda huzur ve güven içinde bulunuyorsak bunu, aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçlu olduğumuzu unutmamalıyız. Bu anlamlı günde, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, O'nun silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahramanlıklarıyla her zaman gurur duyduğumuz gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum. Şehitlerimizle, ebediyete intikal etmiş olan gazilerimize Allah'tan rahmet, kutsal görevlerini yerine getirirken yaralanan, sakatlanan ve hayatta olan gazilerimize uzun ömürler diliyorum."

-EŞME'DEKİ TÖRENLER-

Bu arada, Eşme'de Gaziler Günü etkinlikleri çerçevesinde Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi.

Jandarma Bölük Komutan Vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş Oğuzhan Özalp, törendeki konuşmasında, gazilerin, vatan topraklarının bölünmez bütünlüğünü korumak uğruna üstün bir cesaret ve feragat örneği göstererek canını ortaya koyduğunu ifade etti.

Törene, Kaymakam Faruk Ekiz, Belediye Başkanı Ahmet Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Mesut Yetim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Ertem, Cumhuriyet Savcısı Süleyman Sarı, daire amirleri, gaziler ve şehit ve yakınları katıldı.

- UŞAK

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

title