Haberler

Gaziler Günü

Giresun'un Yağlıdere, Doğankent ve Keşap ilçelerinde Gaziler Günü törenle kutlandı.

Giresun'un Yağlıdere, Doğankent ve Keşap ilçelerinde Gaziler Günü törenle kutlandı.

Yağlıdere ilçesindeki tören, Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleştirildi.

Burada konuşan Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Pekdemir, tarih boyunca hür ve bağımsız yaşayan Türk milletinin işgal ve esarete alışık olmayan asil ve büyük millet olduğunu söyledi.

Tören daha sonra Şehit Enver Şahin Ortaokulunda gerçekleştirilen etkinlikle sona erdi.

Doğankent ilçesindeki tören ise Hükümet Konağı bahçesinde yapıldı.

Kaymakam Salih Yüce, burada yaptığı konuşmada, ülkenin birlik ve beraberliğini şehit ve gazilerimize borçlu olduklarını ifade ederek, şehitleri rahmetle gazileri de minnet ve şükranla andığını söyledi.

Törende öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu.

Keşap ilçesindeki tören de Kaymakamlık bahçesinde yapıldı.

Burada konuşan Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak uğrunda, üstün bir cesaret ve feragat örneği gösteren şehitleri rahmet, gazileri de saygı ve minnetle andığını söyledi.

Emür, "Türk ulusu doğuştan sahip olduğu özgürlüğe aşık yapısı ile zor günlerde birleşmesini, tek yumruk olmasını bilir ve her türlü iç ve dış tehdidi yok edecek güce sahiptir." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

19 Eylül Gaziler Günü Doğankent Yağlıdere Keşap Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
title