Haberler

Gazikentspor Bayan Futbol Takımı'ndan Askf'ye Ziyaret

Geçtiğimiz Hafta İçerisinde Osmaniye'de Gerçekleştirilen Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası'nda 3. Olan Gazikentspor Bayan Futbol Takımı, Askf Başkanı Cuma Reyhan'ı Makamında Ziyaret Etti.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Osmaniye'de gerçekleştirilen Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası'nda 3. olan Gazikentspor Bayan Futbol Takımı, ASKF Başkanı Cuma Reyhan'ı makamında ziyaret etti.

Gazikentspor Kulübü Asbaşkanı Hayri Deniz, teknik direktör Cesim Karalar ve bayan futbolcular ziyaret ettikleri ASKF Başkanı Cuma Reyhan'ı yeni seçildiği Gaziantepspor Yönetim Kurulu Üyeliği için başarı temennisinde bulunarak, çiçek verdiler. ASKF Başkanı Reyhan ise, genç kızların okul durumlarını sorarak, yeni öğretim yılında okullarında izin almaları konusunda yardımcı olma sözü verdi. Reyhan, bayan futbol takımlarının Gaziantep'te çoğalması gerektiğini söyledi.

Gaziantepspor Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Reyhan, daha sonra Şahinbey Belediyespor Kulüp Müdürü Umut Bozgeyik ve idarecilerini kabul etti.

(TB-TB-EE-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title