Haberler

Gazikent Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Mali Kongresi Yapıldı

Gazikent Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ünal Akdoğan Yapılan Mali Kongrede Yeniden Başkan Seçilerek Güven Tazeledi.

Gazikent Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ünal Akdoğan yapılan mali kongrede yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odası (GESOB) toplantı salonunda gerçekleştirilen mali kongreye, Gaziantep Şoförler Odası ve Gazikent Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ünal Akdoğan, ilçe esnaf kefalet odaları başkanları ve kooperatif üyeleri katıldı. Yapılan mali kongrede, oy birliği ile başkanlığa yeniden Ünal Akdoğan seçildi. Kongrede bir konuşma yapan Akdoğan, bütün üyelere kendilerine güvendikleri ve yeniden başkanlığa seçtikleri için teşekkür etti.

Akdoğan, "Üyelerimiz bize teveccüh gösterdiler. Oy birliği ile göreve devam etmemizi istediler. Kooperatifimiz küçük esnafımıza kredi veren bir kooperatiftir. 1.5 senelik görev süremizde yaklaşık 2 milyar YTL kredi verdik. Esnafımız çok duyarlı davranarak, aldıkları kredileri sorunsuz bir şekilde ödediler" şeklinde konuştu.

Faiz oranlarının çok yüksek olduğunu belirten Akdoğan, hükümet yetkililerine seslenerek, "Hükümet yetkililerinden, esnafımıza KOBİ kredileri gibi 3-5 yıl ödemesiz kredi vermesini istiyoruz. Gaziantep'te 65 bin esnafımız var. Bunların 40 bini faal olarak çalışıyor. Faiz oranları düşük olursa, bu hem esnafı rahatlatacak hem de işşizlik sorununa çare olacaktır" dedi.

(TB-OÇ-Y) 22.02.2008 17:26 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title