Haberler

Gaziantepspor Yeni Sezon Açılışını Yaptı

Turkcell Süper Ligi'nde Mücadele Eden Gaziantepspor, Kamil Ocak Stadı'nda Yaklaşık 8 Bin Kişinin Katıldığı Törenle Yeni Sezonu Açtı.teknik Heyet Ve Futbolcuların Tanıtılmasının Ardından Bir Konuşma Yapan Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, Geçen Sezon Yaşanılan Kötü Günlerin Geride Kaldığı...

Turkcell Süper Ligi`nde mücadele eden Gaziantepspor, Kamil Ocak Stadı`nda yaklaşık 8 bin kişinin katıldığı törenle yeni sezonu açtı.

Teknik heyet ve futbolcuların tanıtılmasının ardından bir konuşma yapan Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, geçen sezon yaşanılan kötü günlerin geride kaldığını ve yeni sezon öncesi İtalyan Teknik Direktör Zenga`yı takımın başına getirerek eksiklerini tamamladıklarını söyledi. Takımın zayıf noktalarına kaliteli oyuncular takviye ettiklerini belirten Başkan Kızıl, taraftar desteğiyle hak ettikleri yere ulaşacaklarını söyledi. Kızıl, ¨Hedefimiz, sanayi ve ticarette marka şehir olan Gaziantep`i sporda da başarıya ulaştırmaktır¨ dedi.

Törenin ardından Gaziantepli yerel sanatçı Mehmet Yakar konser verdi. Konser sonrası Gaziantepspor Suriye`nin Alittihad takımıyla hazırlık maçı yaptı. Açılış etkinlikleri Mahsun Kırmızıgül`ün konseriyle son bulacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title