Haberler

Gaziantepspor Teknik Direktörü Kartal Açıklaması

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü İsmail Kartal, Medipol Başakşehir karşılaşmasından puan veya puanlar almak istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü İsmail Kartal, Medipol Başakşehir karşılaşmasından puan veya puanlar almak istediklerini söyledi.

Kartal, Celal Doğan Tesisleri'nde gerçekleştirilen idman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta Adanaspor karşısında iyi mücadele ettiklerini kaydetti.

Ligin çok zorlu olduğunu ifade eden Kartal, o yüzden alınan her puanın gelecek haftalarda çok önem kazanacağına dikkati çekti.

Yeni kurulan bir takım olduklarını, o yüzden biraz daha zamana ihtiyaçları bulunduğunu vurgulayan Kartal, kendi güçlerini bulana kadar ligden ve rakiplerden kopmadan toplayabildikleri kadar fazla puan almayı hedeflediklerini belirtti.

Bu hafta Medipol Başakşehir'i konuk edeceklerini anımsatan Kartal, şöyle konuştu:

"Başakşehir'de uzun zamandır birlikte oynayan oyuncular var. Bu da rakibin çok disiplinli oynamasını sağlıyor. Ayrıca istikrarlı bir antrenörleri ve kulüp yönetimi var. Başakşehir'in ilk üç haftada 9 puan alması bence tesadüf değil. Biz de yeni kurulan bir takımız, eksiklerimiz bulunuyor. Bu hafta cezalı olan Muhammet İldiz da aramıza katılacak. İnşallah Başakşehir maçından puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz."

Kartal, kaleci İtandje'nin maçta oynayıp oynayamayacağının önümüzdeki günlerde belli olacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

Gaziantepspor İsmail Kartal Başakşehir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title