Haberler

Gaziantepspor, Orduspor'u 3 Golle Geçti

Spor Toto Süper Lig'in 9.haftasında Gaziantepspor, kendi sahasında Orduspor'u 3-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Gaziantepspor, kendi sahasında Orduspor'u 3-0 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper Gaziantepspor'u tebrik ederek, "Aslında 3-0 için bir bahanemiz yok bu nedenle Gaziantepspor'u tebrik etmek gerekiyor. İlk yarının 2-0 bitmesi takımımızın moralini bozdu. Aynı şekilde ilk yarı başladığında onlarda bizde pozisyon buldu. İkinci yarı belki top kontrolü bizdeydi. Ama bir türlü gol bulamadık" dedi.

Ordusporlu Yiğit ise Gaziantepspor'u tebrik ederek, "Öncelikle takım olarak çıkışımızı devam ettirmek istiyorduk. Bugün istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Rakibimizi de iyi futbolundan dolayı kutluyorum. Önümüzdeki Sivasspor maçına bakacağız" açıklamasında bulundu.

Ordusporlu Yasin ise mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirterek, "Buraya kazanmaya gelmiştik, Çıkışımızı sürdürmek istedik ama olmadı. Gaziantepspor'u tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, çok iyi bir mücadele verdiklerini belirterek, "Bugün maç başlangıcında format olarak farklı başladık. Erkende golü bulduk. Golden sonraki bölümlerde rakibimizin ve bizim şanslı olduğumuz bir pozisyon var. Daha sonra rakibin kanatları iyi kullanması bizi tekrar eski sistemimize çevirdi. Bu arada da ikinci golü bulduk. İlk yarı tempolu bir 45 dakika izledik. İkinci yarı hem rakibin hem de bizim tempomuz düştü. Beklide 2-0'dan sonra daha çok topa sahip olabilirdik. Genel 90 dakikaya baktığınız zaman takım halinde mücadele gücünü geliştiren bir takım olarak bitirdik. Rakip özellikle maçın ilk 45 dakikada ligde bulunduğu yeri hak eden bir takım. Ama böyle bir takımı da farklı yenen futbolcularımı ayakta alkışlıyorum. Taraftarları iyi destek verdiler ve onlara da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Maçın hakemlerini özellikle tebrik ettiğini ifade eden teknik adam Karaman, "Maçın hakemlerini de gerçekten tebrik ediyorum. 90 dakikası boyunca çok iyi bir yönetim sergileyen Hüseyin Sabancı ve ekibini özellikle kutlamak istiyorum. Geçen yılda Orduspor maçıyla çıkış yakalamıştık. Hepimiz biraz kıpırdadık ve bu kıpırdamayı diğer maçlarımıza yansıtırız" diye konuştu.

Gaziantepsporlu Mendunjanin kendileri için zorlu bir maç olduğunu ifade ederek, "Çünkü maçtan önce sıralamaya baktığınızda altımızdaki bütün takımlar puan almıştı. Sıralamadaki yerimizde bizim için hiç iç açıcı değildi. Kazanmaya zorunlu olduğumuz bir maçtı. Bütün arkadaşlarım bunun bilincinde sahaya çıktı. Sonuçta karşımızda ligde hiç yenilmemiş bir takım vardı. Böyle bir takımı 3-0'lık net bir skorla yendik. Çok mutluyum ve takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Gol attığı içinde mutlu olduğunu ifade eden Mendunjanin, "Bugün ben yarın inşallah başka bir arkadaşım gol atar. Önemli olan Gaziantepsspor'un hanesine yazılan goller" yorumunu yaptı.

Gaziantepsporlu Şenol, haftanın kendileri için sıkıntılı geçtiğini belirterek, "Mutlak galibiyet parolasıyla bu maça hazırlandık. Taktik ve fizik olarak çok iyi bir rakip ve namağlup bir takımdı. Hafta içi hocamız takımı farklı bir sistemle çıkardı. Önceki maçlara göre daha farklı bir taktik uyguladık. Bir sıfırdan sonra kontra ataklarla da iyi çıktık. Sonuç olarak maçı net bir skorla kazandık. Gaziantepspor olarak da bulunduğumuz yer bize yakışmıyordu. Geçen senede Hikmet hocamızla birlikte Orduspor maçından sonra çıkış yapmıştık. İnşallah bu maçta bir çıkış olur. Çünkü istikrarlı bir gidişe ihtiyacımız var. Bir iki galibiyet daha alarak üst sıraları yakalarız diye düşünüyorum" dedi.

(HD)

28.10.2012 22: 31: 07

TSI

NNNN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantepspor Hector Cuper Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title