Haberler

Gaziantepspor, Mehmet Polat ile 2.5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Gaziantepspor, eski futbolcusu Mehmet Polat ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızı-siyahlı takıma geri dönmekten mutlu olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu, futbolu Gaziantepspor'da bırakacağını belirtti.

Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde kendisini 2.5 yıllığına Gaziantepsporlu yapan sözleşmeye imza atan Mehmet Polat, yeniden Gaziantepspor'a döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi. Kırmızı-siyahlı takımdan ayrı olduğu 2 yılda yaşadıklarından ders aldığını ifade eden tecrübeli futbolcu, artık son imzayı attığını, jübile yapana kadar Gaziantepspor'da kalmak istediğini belirtti.

Futbol Şube Sorumlusu Bülent Mamatoğlu, Mehmet Polat'ın boş mukaveleye imza attığını belirterek, "Mehmet Polat'ın futbolculuk meziyetlerine, kalitesine kimse bir şey diyemez. 2 sene içinde yuvadan uzak olması kendisine bir şeyler kazandırmış. Mehmet Polat, boş mukaveleye imza attı" dedi.

Takıma takviye için bir defans oyuncusuyla daha görüştüklerini açıklayan Mamatoğlu, defansta yaşanan sorunların yeni transferlerle çözüleceğini ifade etti.

Sezonun ilk yarısının sonunda yaptığı açıklamalarla kulüp yönetiminin ve arkadaşlarının tepkisini çeken Krita'nın özür dilediğini vurgulayan Bülent Mamatoğlu, bu futbolcunun da takımda kaldığını bildirdi. Ligin ilk haftasında Denizlispor ile oynayacakları maçla ilgili olarak ise Mamatoğlu, "Denizlispor, çok iyi takviyeler yaptı, iki yabancı oyuncu aldı. Artık ligde her takım her takımı yenebiliyor. Denizlispor, kimseyi yanıltmasın. Ama biz Denizli'den mutlaka puanla dönmek istiyoruz. İkinci yarıya puanla başlamak istiyoruz" diye konuştu.

Fortis Türkiye Kupası'nda da hedeflerinin final oynamak olduğunu kaydeden Mamatoğlu, Trabzonspor ile deplasmanda oynayacakları ilk maçta rövanş maçı için avantajlı bir skor almayı hedeflediklerini vurguladı.

Yeni transferlerden Affanou'nun Denizlispor maçında kadroda yer alacağını belirten Mamatoğlu, "Affanou'yu Suudi Arabistan'dan aldık. Onun belgeleri federasyonlar arasında yaşanan iletişim sıkıntısından yetiştirilemedi. Suudi Arabistan federasyonu perşembe-cuma çalışmadığı gibi hafta içi de saat 12.00-17.00 arası çalışmıyor. Bizim federasyon da saat 17.00'dan sonra çalışmıyor. Ancak bu iletişim sorunu halledildi, kısa sürede futbolcunun belgeleri hazır edilecek. Affanou, Denizlispor maçında kadroda yer alacak" ifadelerini kullandı.

(ST-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi! 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil? Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi? Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title