Haberler

Gaziantepspor - Medıcana Sivasspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında kendi sahasında Gaziantepspor sahasında Medicana Sivasspor’a 1-0 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında kendi sahasında Gaziantepspor sahasında Medicana Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Gaziantepspor'un ligde ne kadar üst sıralarda olsa da matematiksel anlamda hala sıkıntı çekebileceklerini düşündüklerini belirterek, "Açıkçası yine Trabzonspor mücadelesinin bir benzeri oldu. Rakibin bir pozisyonu var o da gol oldu" diye konuştu.

İlk yarı itibariyle aslında dönen topları alan takımın kendileri olduğunu ifade eden Topçu, maçta pozisyon üretmeye çalıştıklarını, arzulu ve istekli olduklarını kaydetti.

Trabzonspor'un devamı niteliğinde bir maç olduğunu dile getiren Topçu, şöyle konuştu:

"Devreye girerken yediğimiz gol bizi sıkıntıya soktu. İkinci yarıda oyuncularımın üzerinde panik havası oluşturdu. İkinci yarı açıkçası oyuna giren oyuncularla alakalı ilk defa şunu söylemek istiyorum. Daha verimli olmasından yanaydım. Beklentimin altında kaldılar ve bu beni çok üzdü. Çünkü burada bir mücadele veren bir futbolcu grubu var. Dolayısıyla herkes bu gruba saygı göstermek zorunda."

Topçu, ligde kalan 6 maçlarının bulunduğunu, evde oynadıkları son iki maçta 2 mağlubiyet aldıklarını belirterek, deplasmanda daha iyi oynadıklarını ifade etti.

MEDICANA SİVASSPOR CEPHESİ

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise haftalardır iyi oynadıklarını ve çok gol kaçırdıklarını söyledi.

Haftalardır oynadıkları maçları galibiyetle süsleyemediklerini ifade eden Bakkal, "Bizim için çok kritik bir maçtı. Ligin üst tarafın kümede kalma adına çok önemliydi ve bunu başardık. Çok iyi oynadığımız söyleyemem ama çok savunma anlamında akıllı ve gerçekçi oynadık" dedi.

Maçta Gaziantepspor'a karşı kaleci Setkus'un pozisyonu hariç pozisyon vermediklerini dile getiren Bakkal, şöyle devam etti:

"Bizim maçta bir pozisyonumuz vardı ve çok iyi değerlendirdik. Sonucunda gol oldu. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Bu oyunda iki takım da vasatın üstüne çıkamadı. Mücadele eden özellikle oyunu tutmayı başaran Sivasspor vardı. İnşallah bu şekilde puan almaya devam edeceğiz. Ligin üst sıralarına çıkma adına önemli maçlarımız var. Sadece bir galibiyet aldık. Nefes aldık ve biraz moral bulduk." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantepspor Mutlu Topçu Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title