Haberler

Teknik Direktör Aybaba: Pozisyonları Kullanamadık

Güncelleme:

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Gaziantepspor maçından sonra yaptığı açıklamada, "Hiç beklenmedik bir yenilgi aldık." dedi.

Gaziantepspor YARDIMCI ANTRENÖR TAM 3 PUANA SEVİNDİK

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba maç sonu yaptığı açıklamada, Hiç beklenmedik bir yenilgi aldık. Baskı yapamadık. Gaziantep iyi başladı. İlerleyen dakikalarda dengeyi sağladık. İkinci yarı net pozisyonlar bulduk. Ancak bu pozisyonları gole çeviremezseniz maç sıkıntılı duruma geliyor. Şimdi Çarşamba günkü kupa maçına yoğunlaşacağız dedi. Medical Park Antalyasporlu Murat Duruer, Zor bir mücadele oldu. Bu maçı kazanarak üst sıraları hedeflemiştik. Ancak bunda başarılı olamadık. Lige Erciyes galibiyeti ile iyi bir başlangıç yaptık ama bu maç skoru bize yakışmadı diye konuştu.

Gaziantepspor Yardımcı Antrenörü Tahsin Tam ise son derece önemli bir 3 puan aldıklarını belirterek, Maçın zor olacağını biliyorduk. Kazanmak adına büyük mücadele verdik. Gol attıktan sonra rakibe pozisyonlar verdik, galibiyeti tehlikeye attık, ama sonunda gülen taraf olduk dedi. Gaziantepsporun başarılı oyuncusu Bekir Ozan ise Çok önemli bir galibiyet aldık. Geçen haftaki Galatasaray maçında da iyi oynadık, ama kazanamamıştık. Bunu telafi için geldik ve kazandık dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Medical Park Antalyaspor Gaziantepspor Samet Aybaba Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title