Haberler

Gaziantepspor, Kötü Gidişe Son Verdi

Hafta İçerisinde Teknik Heyet Değişikliğine Giden Gaziantepspor, Kendi Sahasında Konyaspor'u 2-1 Mağlup Ederek, Kötü Gdişe Son Verdi.

Hafta içerisinde teknik heyet değişikliğine giden Gaziantepspor, kendi sahasında Konyaspor'u 2-1 mağlup ederek, kötü gdişe son verdi.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, maç sonrası yaptığı açıklamada, futbolcuların sahada iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Futbolcularımız, savaştılar, sahaya yüreklerini koydular. Hem kendilerini hem de Gaziantepspor'un büyüklüğünü ispatladılar. Bu maçta mutlaka 3 puan almamız lazımdı. Ligde sıkıntı yaşamamamız için mutlaka kazanmamız gerekiyordu, kazandığımız için sevinçliyiz" dedi.

Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın istifa etmesinin ardından takımın başına Bünyamin Süral'in getirildiğinin hatırlatılması üzerine Başkan Kızıl, "Bünyamin hoca bizim kendi çocuğumuz, evladımız. İnşallah bahtı açık olur" diye konuştu.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bünyamin Süral ise, hafta içerisinde kulüpte bazı olumsuzluklar yaşanmasına rağmen kendilerinin bunların dışında kaldığını kaydederek, "Mesut hocaya, böyle canlı ve diri bir takım bıraktığı için teşekkür ediyorum. Ben kendisinin uyguladığı aynı programları uyguladım. Sadece futbolcu arkadaşlarımın kafalarını boşalttım, onları maça motive ettim. Futbolcularım yürekten oynadılar kendilerini kutluyorum, bizleri gururlandırdılar" dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman da, 3 puan için geldikleri maçtan mağlup olarak ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, "Kaybetmek istemediğimiz bir maçtı, üzgünüz. Oyuncumuzun ayağına çarpan toptan gol yedik. Yazık oldu, en az bir puan ile dönmeliydik. Buraya bir puan için değil, 3 puan almak için gelmiştik. Keşke olmasaydı, üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Gaziantepspor'a galibiyeti getiren golü atan Ekrem Dağ ise, sevincini eşi ve çocukları ile paylaştı. İyi oynadıklarını ve haklı bir galibiyet aldıklarını belirten Ekrem Dağ, "Golü kim atarsa atsın önemli değil, önemli olan takımın galip gelmesi. Biz iyi oynadık ve biraz da şanslıydık. Son haftalarda kötü gidiyorduk. Bugün 3 puan aldık çok mutluyuz" dedi. Uzun süren sakatlığının ardından sahalara dönen defans oyuncusu Bekir de, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Konyasporlu futbolcular ise, tipik bir beraberlik maçı şeklinde giden karşılaşmadan mağlup olarak ayrıldıkları için üzgün olduklarını söylediler.

(OÇ-ST-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title