Haberler

Gaziantepspor Darbeye Karşı Meydanda

Darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitler için Demokrasi Meydanında gıyabi cenaze namazı kılındı.

Darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitler için Demokrasi Meydanında gıyabi cenaze namazı kılındı. Gaziantepspor'un yönetici ve futbolcuları da darbe girişimine tepki göstermek amacıyla meydanda hazır bulundu.

Ellerinde Türk bayraklarıyla meydana gelen futbolcu ve yöneticiler, burada hoparlörlerden çalınan marşlara eşlik edip tekbir getirdi. Yönetici ve futbolcular, vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, yaşanan darbe girişimi ile ilgili "Bunlar öyle gözü dönmüş caniler ki bunlar için vatan, millet hiçbir şey yoktur, onun için her zaman birlikte olacağız, iri ve diri olacağız" dedi.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı Kızıl konuşmasının devamında, "Kulüp olarak ülkenin huzurunu kaçırmaya yönelik her türlü eylem ve faaliyete karşıyız. Ülkenin huzur ve istikrarını bozmaya kimsenin gücünün yetmeyecektir. Çanakkale bizim için neyse bugün de o gün gibi bir zaferdir. Başta uzun adam, Başkomutan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın televizyondaki haykırışı ile bütün Türkiye tek yürek oldu. Şu anda dünyanın neresinden ne gelirse gelsin bizim bu birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe, Türkiye'ye hiç kimsenin gücünün yetmeyeceğini bütün bu millet ispatlamıştır. Ben 5 yıldır bu terör örgütünü her yerde anlatıyorum. Çünkü bunların en büyük mağduru bu şehirde yaşayanlardan birisi de benim. Bunlar öyle gözü dönmüş caniler ki bunlar için vatan, millet hiçbir şey yoktur, onun için her zaman birlikte olacağız, iri ve diri olacağız" ifadelerine yer verdi.

Hiç kimsenin demokrasiyi çiğneme hakkına sahip olmadığını vurgulayan Takım Kaptanı Elyasa Süme ise, "Takım olarak millet ile omuz omuza demokrasiyi haykırmaya geldik. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere herkesten Allah razı olsun. Gerçekten çok farklı duygular içindeyiz bugün burada. Çok güzel bir ortam var" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Kızıl Gaziantepspor Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title