Haberler

Gaziantepspor'da Transfer Çalışmaları

Gaziantepspor, Beşiktaş'tan Kaleci Murat Şahin'i Sezon Sonuna Kadar Kiralık Olarak Transfer Etti.

Gaziantepspor, Beşiktaş'tan kaleci Murat Şahin'i sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer etti.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Fortis Türkiye Kupası'nda Şanlıurfaspor ile oynanan maçta sakatlanan kaleci Ömer Çatkıç en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı için kaleci Murat Şahin'i transfer ettiklerini söyledi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve kaleci Murat Şahin ile görüşerek her türlü konuda anlaşmaya vardıklarını ifade eden Kızıl, "Ömer'in sakatlanıp sahalardan en azından bir ay uzak kalacağını öğrendikten sonra iyi bir kaleci arayışına geçtik. Ligin ikinci yarısında zorlu bir

fikstür bizi bekliyor. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı. Murat Şahin de transfer teklifimize olumlu yanıt verdi. Kalemizi çok kaliteli, kendini ispatlamış bir futbolcuya teslim ettiğimize inanıyoruz. Murat Şahin, Gaziantepspor'da sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyecek. Dış transferde ise arayışlarımız yoğun bir şekilde devam ediyor" dedi.

(TB-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title