Haberler

Gaziantepspor'da Seri Galibiyet Sevinci

Spor Toto Süper Lig'de 4 Haftadır Galip Gelerek İyi Bir Çıkış Yakalayan Gaziantepspor, Hafta Sonunda Sahasında Oynayacağı Trabzonspor Maçında Aynı Seriyi Devam Ettirmek İstiyor

Spor Toto Süper Lig'de 4 haftadır galip gelerek iyi bir çıkış yakalayan Gaziantepspor, hafta sonunda sahasında oynayacağı Trabzonspor maçında aynı seriyi devam ettirmek istiyor.

Gaziantepspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl, gazetecilere yaptığı açıklamada, son 4 haftada yakaladıkları seriyi Trabzonspor maçı ile sürdürmek istediklerini söyledi.

Kızıl, Gaziantepspor'un iyi yolda ve önünün açık olduğunu belirtti.

Yakalanan bu başarıyı sezon başından itibaren beklediklerini, artık taşların yerine oturduğunu ifade eden Mehmet Kızıl, şöyle devam etti:

'Her maçın ayrı bir hikayesi oluyor. Her maç kazanıldığında sonraki maçın önemi daha fazla oluyor. Biz; yönetim olarak, teknik heyet olarak, futbolcular olarak işin bilincindeyiz. Kaliteli bir kadromuz var. Herkesin herkesi yendiği bir ligde oynuyoruz. Anadolu kulüpleri ile 3 büyükler arasındaki fark giderek kapanıyor. Ama 3 büyüklersiz sistem olamaz. Gelirlerin artması, Anadolu kulüplerinde iş bilen yöneticilerin başta olması aradaki farkı azalttı. Önceden Anadolu kulüpleri peşinen mağlubiyeti kabul ediyordu. Şu anda 68 puan şampiyon olmak için yeter bana göre. Alttaki takımlar, üstteki takımlara çelme takabiliyor. İşte Eskişehirspor örneği. Gaziantepspor da bu ortamda en iyi yerde olacaktır.'

- BAŞKAN KIZIL'DAN FUTBOLCULARA SAAT HEDİYESİ-

Bu hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Trabzonspor'u konuk edeceklerini hatırlatan Kızıl, Trabzonspor maçına da ayrı hazırlanacaklarını, her maça galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını ifade eden Kızıl, 'Bu serinin devam etmesi için bu maçı da kazanmak istiyoruz. Zaten kulüp başkanımız İbrahim Kızıl, başarılı sonuçların ardından futbolcu arkadaşlara Rolex saat sözü verdi. Umarım bu da futbolcular için moral olur' ifadelerini kullandı.

Mehmet Kızıl, kendisinin bir iş adamı olduğunu, hem ticarette hem de futbolda şansa inanmadığını ifade ederek, 'Bazen iyi oynadığınız bir maçı kaybederken, bazen de kötü oynadığınız bir maçı kazanabilirsiniz. Bizi de Antalyaspor karşısında eleştirenler oldu. Ama eğer futbolcularımız becerikli olsaydı sonuç 3 veya 4-0 da olabilirdi. Ben, 'maçı kaleci aldı' gibi sözlere de inanmıyorum. Çünkü futbol takım oyunu. Eğer kazanmışsanız 11 kişi kazanmıştır. Kaybettiyseniz de 11 kişi kaybetmiştir. Şu anda Gaziantepspor, takım oyunu oynuyor. Takımda hiç bir problem yok. Takım ruhu ile oynuyoruz' şeklinde konuştu.

- MEHMET YILMAZ İLE YOLLAR AYRILIYOR-

Mehmet Kızıl, golcü futbolcu Mehmet Yılmaz ile yollarını ayırma aşamasında olduklarını ve bu futbolcuya 10 gün izin verdiklerini dile getirerek, transfer haberleriyle ilgili olarak da şu değerlendirmeyi yaptı:

'Bence transfer haberleri, transfer döneminde konuşulmalı. Daha 4 maç var. Şimdiden transfer haberlerinin konuşulması afaki olur. Devre biter, teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda hareket edilir. Biz Gaziantepspor olarak tüm oyunculara aynı mesafedeyiz. Transfer döneminde teknik heyetin raporu doğrultusunda hareket ederiz.'

- TEKNİK DİREKTÖR KAFKAS-

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas da Antalyaspor gibi güçlü bir takımı yenmenin önemli olduğunu, maç sonunda galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, 'Maça bakıldığında net pozisyonlar olarak üstünlük bizdeydi ama oyunun kontrolü bakımından Antalyaspor üstündü. İyi oynamadık ama galip gelmesini bildik, oyuncularımı kutluyorum' dedi.

Takım kaptanı Yalçın Ayhan ise Antalyaspor gibi kuvvetli bir takımdan 3 puan almanın çok önemli bir sonuç olduğunu, takım arkadaşlarını galibiyetten dolayı kutladığını belirterek, 'Her iki takım da taktir edilmesi gereken bir mücadele ortaya koydu. Yakaladığımız bu seriyi devam ettirerek, ligde daha iyi yerlere mutlaka geleceğiz' diye konuştu.

Emre Güngör ise maça iyi konsantre olduklarını ve takım olarak görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiklerini, bu çıkışı sürdürerek Gaziantepspor'u iyi yerlere getirmek istediklerini kaydetti.

(MRT-GKH) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title