Haberler

Gaziantepspor'da, Elazığspor Maçı Hazırlıkları

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 29. haftasında Elazığspor'la deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kırmızı-siyahlı futbolcular, Kasımpaşa maçından sonra verilen 3 günlük iznin ardından Celal Doğan Tesislerinde toplandı. Teknik direktör Tahsin Tam'ın gözetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve egzersizlerle başladı. İdman 5'e 2 pas çalışmasıyla tamamlandı. Tedavileri devam eden Muhammet Demir ve kaleci Karcemarskas ile yurt dışında bulunan Abdou Razack Traore antrenmana katılmadı. Kemal Tokak ve Erman Bulucu ise takımdan ayrı çalıştı.

Teknik direktör Tam, gazetecilere yaptığı açıklamada, Elazığspor maçının zorlu geçeceğini, deplasmandan alacakları 3 puanla rahatlamak istediklerini belirtti.

Rakiplerinin puan cetvelinde zor bir yerde olduğunu hatırlatan Tam, şöyle devam etti:

"Elazığspor puan olarak alt sıralarda bulunuyor. Bizim deplasmanda alacağımız galibiyet ligin şeklini belirleyecek. Maça bu düşünceyle hazırlanıyoruz. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Oyunun kalitesini değiştirmeyi, defansif oynamayı, oyunu çirkinleştirmeyi asla düşünmüyoruz. İnşallah oradan muvaffak dönersek ligin seyri bizim için de değişecek. Alt tarafla tamamen bağımızı koparıp, yukarıda nerelere gidebiliriz ona bakacağız."

Kaptan Bekir Ozan Has da Elazığspor karşısında üç puan alıp rahatlamayı amaçladıklarını ifade etti.

Futbolculardan Orhan Gülle, Elazığspor maçını kazanmaları halinde rahatlayacaklarını belirtirken, Cenk Tosun ise Elazığspor maçından alacakları puanla alt sıralardan kurtulacaklarını kaydetti. - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantepspor Celal Doğan Elazığspor Kasımpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title