Haberler

Gaziantep: Zenga'dan 'Çetnik Selamı' Açıklaması

Gaziantep spor Teknik Direktörü Walter Zenga, Sırbistan'da Kızılyıldız takımını şampiyon yaptıktan sonra düzenlenen kutlamalar sırasında yaptığı zafer işaretinin başka yönlere çekilmek istendiğini bildirdi.

Konu ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Zenga, şampiyonluk kutlamaları sırasında yaptığı işaretin 'zafer işareti' olduğunu ve başka bir amaçla bu işareti yapmadığını belirtti. Zenga, bazı spor yazarlarının yanlış bir davranış içerisinde olduğunu ve yaptığı zafer işaretinin başka yönlere çekilmek istenmesini medya sorumsuzluğu olduğunu ifade ettiği açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

''Kazanılan bir şampiyonluk sonrası yaptığım zafer işaretini, yıllar sonra gündeme getirmek ve başka anlamlara çekmek, son derece yanlış ve çirkin bir harekettir. Bu hareketi gündeme getirenler, Gaziantepspor'un herhalde iyiliğini istemeyen kimselerdir. Gaziantepspor'un ve Zenga olarak benim gündemim futboldur. Benim futbol dışında başka bir şeyle uğraşacak zamanım da yoktur. Bu gibi konularla zihinlerde soru işaretleri bırakmak isteyenlerin, niyetlerinin ne olduğunu anlamış değilim. Bu konunun Gaziantepspor'un oynadığı futbolla ya da benim teknik direktörlüğüm ile ne kadar bağlantılı olduğunun takdirini, kamuoyuna bırakıyorum"

Zenga, Kızılyıldız takımıyla sözleşme imzalayan Kolombiyalı futbolcu Alexandra Custillo'nun kulübün resmi internet sitesinde aynı işareti yaptığını gösteren bir fotoğrafın da yer aldığını ifade etti. Bazı spor yazarlarının kendisi ile konuşmadıkları halde kendisinin ağzından haber yaptıklarını vurgulayan Zenga, haftalık basın toplantısının konusunun Gaziantepspor olması gerekirken, şahsı ile ilgili konularla, kişisel ve özel hayatıyla ilgili sorular sorularak, gündemin dışına çıkıldığından yakındı ve bu nedenle bir süre basınla konuşmama kararı aldığını belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title