Haberler

Gaziantep - Vodafone?dan Gaziantep?e 36 Milyon Liralık Yatırım

Vodafone'dan Gaziantep'e 36 milyon liralık yatırım Dijital Dönüşüm Hareketi kapsamında Türkiye'nin uçtan uca dijital kalkınmasını hedefleyen Vodafone, kesintisiz yatırımlarını Türkiye'nin dört bir yanında sürdürüyor.

Vodafone'dan Gaziantep'e 36 milyon liralık yatırım

Dijital Dönüşüm Hareketi kapsamında Türkiye'nin uçtan uca dijital kalkınmasını hedefleyen Vodafone, kesintisiz yatırımlarını Türkiye'nin dört bir yanında sürdürüyor. Son 5 yılda Gaziantep'e gerçekleştirdiği yatırımları 36 milyon liraya ulaştıran Vodafone Türkiye, KOBİ'lere sunduğu teknoloji çözümleriyle de Gaziantep'in sanayide dijitalleşmesine katkıda bulunuyor.

Vodafone'un Gaziantep'teki yatırımlarını ve Türkiye'nin dijital dönüşüme geçmesi konusunda bilgiler vermek üzere basın toplantısı düzenleyen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Gaziantep'teki şirketlerin dijitalleşme endeksinin yüzde 55 oranında gerçekleştiğini kaydetti. Vodafone Türkiye'nin Gaziantep'teki yatırımları ve iş dünyasına yönelik çözümleri hakkında bilgiler veren Engin Aksoy şunları dedi:

'Vodafone olarak, dijitalleşmenin, yenilikçi ve dönüştürücü gücüyle, geleceğin dünyasında belirleyici olacağına inanıyor, Türkiye'de de Dijital Dönüşüm'ün lideri olma hedefiyle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Beş yıllık bir dönemi kapsayan stratejik yatırım programımız 'Dijital Dönüşüm Hareketi'nin ilk 2 yılında 5 milyar TL'lik yatırım yaptık. Böylece, Türkiye için toplam yatırımlarımız 17 milyar TL'ye ulaştı. Vodafone olarak, Gazianteplilere en ileri mobil teknolojileri sunarak Gaziantep ekonomisinin daha da güçlenmesine katkıda bulunmayı önemsiyoruz. Son 5 yılda Gaziantep'e yaklaşık 36 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdik. Gaziantep'te 80 mağazayla faaliyet gösteriyoruz ve toplam 167 kişiye istihdam sağlıyoruz.ö

Gaziantep'te sosyal yatırımlara da büyük önem verdiklerini vurgulayan Engin Aksoy, 'MEB ve AÇEV işbirliğinde yürüttüğümüz 'Geleceğe İlk Adım' projemiz kapsamında, Gaziantep'te 10 anasınıfımız bulunuyor ve 2.455 çocuğumuzun kaliteli okul öncesi eğitim almasına destek veriyoruz. UNDP ve Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ile birlikte yürüttüğümüz 'Bilgisayar Bilmeyen Kalmayacak' projemiz kapsamında, Gaziantep'te 9.572 gencimize ücretsiz bilgisayar eğitimi sağladıkö dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Gaziantep Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title