Haberler

Gaziantep Valisi Sayın Süleyman Kamçı'nın Ramazan Bayramı Mesajı

Toplum Olarak Büyük Önem Verdiğimiz, Birlik Ve Beraberliğin Pekiştiği, Kardeşlik, Dostluk, Sevgi Ve Saygı Duygularını Paylaştığımız Bir Ramazan Bayramını Daha, Gaziantepli Hemşehrilerimle Birlikte Karşılamanın Mutluluğunu Yaşıyorum.

Toplum olarak büyük önem verdiğimiz, bizi biz yapan değerlerden biri olan bayramlar, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma duyguları ile gelenek ve göreneklerimizin yaşandığı çok özel günlerdendir. Bu günler yaşam şartlarının getirdiği tüm zorluklara rağmen kırgınlıkların unutulup, dostluk ve sevgiyle gönülleri birbirine yakınlaştırmaktadır.

Karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, yaşama sevincinin her yıl yeniden hissedildiği bu nadide günleri anlam ve önemine uygun olarak yaşamak ve yaşatmak, kültürümüzü ve geleneklerimizi gelecek kuşaklara aktarmak, hepimiz için önemlidir.

Her zaman birlik ve beraberlik konusunda örnek olan Gazianteplilerin, Ramazan ayında da yardıma muhtaç insanımıza gönülden yardım ve desteklerini takdirle izlemekteyiz. Bayram günlerinin bu güzel duygularını, paylaşım ve dayanışmasını, hayatımızın her gününe taşıyabildiğimiz oranda, karşılıklı saygı ve sevgimizi toplum olarak daha da artıracaktır.

Değerli Gaziantepliler,

Dostluk, sevgi, saygı gibi "insanı insan yapan duyguların" daha yoğun yaşandığı bayram günlerinde, kimsesiz, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızın hatırlanması bir insanlık ödevidir. Devletin sosyal hizmetlerinden faydalanarak huzurevlerinde yaşamını sürdüren yaşlılarımız ile çocuk yuvaları ve yetiştirme yurtlarında korunmaya muhtaç çocuklarımızı ziyaret etmek, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek ve bayram sıcaklığını yaşatmak, insan olmanın bir göstergesidir.

Hayatımıza sevgi, saygı, birlik, beraberlik, yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü ve adalet egemen olduğu sürece, yaşanan her gün daha değerli ve anlamlı olacaktır. Yeter ki kendimize özgü değerlere sahip çıkalım, birbirimize ve ülkemize olan sorumluluklarımızı hatırlayarak bayramlarımızı da anlamına uygun bir biçimde yaşayalım.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün Gazianteplilerin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title