Haberler

Gaziantep Valiliği Önünde Bıçaklı Eylem

Gaziantep Valiliği Önünde İşsiz Olduğunu Gerekçe Gösteren Bir Baba, 13 Yaşındaki Oğlunun Boğazına Bıçak Dayayarak Eylem Yaptı.

Gaziantep Valiliği önünde işsiz olduğunu gerekçe gösteren bir baba, 13 yaşındaki oğlunun boğazına bıçak dayayarak eylem yaptı.

Edinilen bilgiye göre, bugün akşam saat 19.00 sıralarında Ömer F., 27 YD 982 plakalı otomobili ile polisleri atlatarak valilik binasının Vali Süleyman Kamçı'nın giriş yaptığı protokol kapısına geldi. Yanında getirdiği 13 yaşındaki oğlu M.F.'nin boğazına bıçak dayayan baba Ömer F., polislerin uzaklaşmasını istedi. 13 yaşındaki oğlunu bir süre rehin alan baba Ömer F., işsiz olduğunu söyledi. Bir elinde bıçağı, bir elinde tuttuğu oğluyla eylem yapan baba Ömer F.'yi valilikte görevli polisler ikna etmeye

çalıştı. Görevli polislerin ikna çabası sonuç vermeyince olay yerine Terörle Mücadele ve Asayiş Şubesi ekipleri çağrıldı. Bu sırada valilik binasında bulunan Vali Yardımcısı Gökhan Veli Kişioğlu, durumu görünce olay yerine geldi ve eylemci baba Ömer F.'yi ikna etmeye çalıştı. Kişioğlu, baba Ömer F.'nin derdini dinleyerek sorununu çözeceğini söyledi. Kişioğlu'nun ikna çabasına rağmen baba Ömer F. elindeki bıçağı bırakmadı ve bıçağı oğlunun boğazına dayamayı sürdürdü. İkna çabası sonunda baba Ömer

F., valilik protokol giriş kapısı önünden ayrılmayı ve diğer kapı önüne gitmeyi kabul etti. Baba Ömer F. ile bir süre daha görüşen Vali Yardımcısı Gökhan Veli Kişioğlu, sonunda eylemci babayı ikna ederek elindeki bıçağı aldı. Baba Ömer F. ve rehine aldığı 13 yaşındaki oğlu M.F.'ye burada çay ve bisküvi ikram edildi ve rahatlamaları sağlandı. Eylemci baba Ömer F., daha sonra elinden tuttuğu oğlu ve yanında bir polis memuru ile otomobiline binerek Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gitti.

(OÇ-ST-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title