Haberler

Gaziantep Üniversitesi'ni İlk Sırada Tercih Eden Öğrencilere Burs Verildi

Gaziantep Üniversitesi'ni (Gazü) 2007 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı'nda İlk Sırada Tercih Eden, 6 Tıp Fakültesi ve 17 Mühendislik Fakültesi Öğrencilerine "İlk Tercih Bursları" Verildi.

Gaziantep Üniversitesi'ni (GAZÜ) 2007 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı'nda ilk sırada tercih eden, 6 Tıp Fakültesi ve 17 Mühendislik Fakültesi öğrencilerine "İlk Tercih Bursları" verildi.

Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende, düzenli çalışma alışkanlığı olan öğrencilerin daha başarılı olduğunu belirten GAZÜ Rektörü Erhan Ekinci, her yıl 30-35 öğrenciye burs verecek durumda olduklarını söyledi. Ekinci, "Rehber öğretmenlerin, öğrenciler üzerinde büyük etkisi vardır. Bu sebeple geçen yıl Gaziantep'teki rehber öğretmenlerle öğrencilerin üniversitemizi birinci sırada tercih etmelerine ilişkin bir araya gelerek çözüm aradık. Bu bağlamda, üniversitemizi geçen yıl ilk sırada tercih eden öğrenciler üzerinde rehber öğretmenlerin etkisi büyük olmuştur" dedi.

(TB-SMR-Y) 07.03.2008 18:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title