Haberler

Gaziantep: Trikotajcılardan Rehberli Tanıtım

Gaziantep Trikotajcılar Odası Başkanı Reşit Durak, Türkiye'nin triko ihtiyacının yüzde 40'ını Gaziantep'in karşıladığını bildirdi.

Gaziantep Trikotajcılar Odası Başkanı Reşit Durak, Türkiye'nin triko ihtiyacının yüzde 40'ını Gaziantep'in karşıladığını bildirdi.

Gaziantep Trikotajcılar Odası, hazırladığı ''Triko 2006 Gaziantep Çorap ve Trikotajcılar Odası Üye Rehberi'' ile tanıtım atağı başlattı. Oda Başkanı Reşit Durak yaptığı açıklamada, rehber sayesinde Türkiye'nin Gaziantep'teki triko sektörünün önemini anladığını belirterek, ''Tanıtım anlamında büyük bir eksikliğimiz vardı. Hazırlamış olduğumuz bu rehber Gaziantep'in triko sektöründe ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu göstermiştir. Gaziantep, Türkiye'nin triko ihtiyacının yüzde 40'ını karşılamaktadır'' dedi.

Durak, tanıtımın çok önemli olduğunu ve bu alandaki eksikliklerini gidermeye çalıştıklarını ifade ederek, "Rehber Gaziantep'te triko olduğunu gösterdi. Tanıtımımız açısından çok faydalı oldu. Ayrıca yeni açtığımız web sitemizle de pazarımızı genişleterek dünyaya açıldık. Üyelerimizi bilinçlendirmek için eğitim seminerleri düzenliyoruz. Bu alandaki çalışmalarımız artarak devam edecek" diye konuştu.

Tanıtım alanında yaptıkları çalışmaların ürünlerini almaya başladıklarını kaydeden Başkan Durak, "Bu çalışmalar üyelerimizin bilinçlenmesini sağladı. Web sitemiz sayesinde üyelerimize fuar kültürünü de aşıladık. 11-13 Temmuz'da Rusya'da yapılacak olan Triko Tex 2006 Moscow Fuarı'na Gaziantep'ten 5 firmamız katılacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title