Haberler

Gaziantep Ticaret Odası Mart Ayı Meclis Toplantısını Yaptı

Gaziantep Ticaret Odası (Gto) Sektörlerinde Başarılı Olan Gto Üyesi 3 Firmayı Takdir Beratı ile Ödüllendirdi.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) sektörlerinde başarılı olan GTO üyesi 3 firmayı Takdir Beratı ile ödüllendirdi.

GTO Mart ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Zeki Yağcı'nın başkanlığında yapıldı. Toplantıda Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, GTO Meclis Üyelerine 2006 yılı suç ve suçlu istatistiklerini içeren bir brifing verdi. Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, 2006 yılında Gaziantep'teki suç ve suçlu oranlarını kapsayan istatistik rakamlarını içeren sunumu ile GTO Meclis üyelerini çalışmaları hakkında bilgilendirdi. 2006 yılında kentte şahsa karşı işlenen suçlarda artış kaydedilirken, mala karşı işlenen suçlarda diğer büyük kentlere göre önemli bir düşüş yaşandığını ifade eden Yılmaz, "Biz kentimizde huzurun hakim olması için büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Ancak, suç ve suçlularla mücadelede sadece bizim çabamız tek başına yeterli olmamaktadır. Bu nedenle toplumun tüm kesimlerinin desteğine ve yardımına ihtiyacımızın olduğunun bilinmesini istiyorum" dedi.

Yılmaz, sunumunda Gaziantep Emniyet Müdürlüğü olarak sokak çocuklarının eğitimi ve topluma kazandırılması amacıyla başlatacakları "Çiçek Su ile Çocuk Sevgi ile Büyür" projesi kapsamında yürütülen çalışmalarla ilgili de bilgiler verdi.

GTO Meclis üyeleri, sunumun ardından kentte karşılaştıkları asayiş sorunlarını İl Emniyet Müdürü Dr. Ali Yılmaz ile paylaşarak çözüm üretilmesini istedi.

Toplantıda gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunan GTO Yönetim Başkanı Mehmet Aslan, meclis toplantısında Referans Gazetesi tarafından "Hızlı Balık" ödülüne layık görülen Eyüp Lojistik Firması ve Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından "Altın Marka" ödülüne layık görülen Beşsan Makarna ile Tunaş Gıda Firması'na takdir beratları düzenlenen törenle verildi.

Takdir beratlarını GTO Meclis Başkanı Zeki Yağcı ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan adına İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ın elinden alan firma temsilcileri, Gaziantep'i ulusal anlamla başarı ile temsil etmiş olmanın mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını söylediler.

(TB-ST-ST-Y)

29.03.2007 15:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title