Haberler

Gaziantep'ten Kısa Kısa

AK Parti Gaziantep Milletvekil Mehmet Erdoğan, Nurdağı'nda incelemelerde bulundu.

AK Parti Gaziantep Milletvekil Mehmet Erdoğan, Nurdağı'nda incelemelerde bulundu.

Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, gezi esnasında vatandaşlarla sohbet ettiğini ve Nurdağı Belediye Başkanı Orhan Yılmaz'dan belediyenin yeni yatırımları hakkında bilgi aldığını bildirdi.

Türkiye'nin baştan başa şantiyeye dönüştürüldüğünü ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:

"Ülkemiz ve insanlarımız hizmetlerin en iyisine layıktır. Yerleşim alanlarının yer altı ve yer üstü yatırımları gerçekleştiriliyor. AK Partili belediyelerimiz olağanüstü bir çabayla kendi bölgelerini Türkiye'nin en iyisi yapma gayreti içerisinde. Nurdağı ilçemizde bunlardan birisi. Başkanımızı Orhan Yılmaz ve ekibini kutluyorum. 21. yüzyıl Türkiye'sinin modern fotoğrafı belediyelerimizin yaptığı bu güzel çalışmalarla ortaya çıkıyor. İnsanlarımız hizmetlerin en iyisine layıktır. Eğitim, sağlık gibi konular yanında duble yollar, sosyal tesisler, güzel ve yeni yaşam alanları konusunda da Türkiye çağ atlamıştır. Sahip olduğumuz değerleri bilmek, tanımak ve tanıtmak zorundayız."

Yılmaz da Nurdağı'nın Ortadoğu'nun en büyük piknik alanlarından birisi haline geldiğini belirterek Erdoğan'a ilçenin "Kale Piknik" alanını tanıttı.

İlçeye yeni yaptırılan çok amaçlı konferans salonu hakkında da bilgi veren Yılmaz, "Nurdağı'nın gelişmesi ve kalkınması için elimizden gelenleri fazlasıyla yapıyoruz" dedi.

İlçe genelindeki incelemelerini tamamlayan Erdoğan, TBMM çalışmalarına katılmak üzere Ankara'ya hareket etti.

- Nizip Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden örnek davranış

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Yerleşkesi Nizip Meslek Yüksekokulu

(MYO) Büro Yönetimi ve Sekreterlik 1.Sınıf öğrencileri tarafından, Toplumsal Duyarlılık Projesi kapsamında Samandöken Köyü İlköğretim Okulu'nun bakım ve onarımı yapıldı.

GAÜN'den yapılan açıklamaya göre, Toplumsal Duyarlılık Proje Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Hakan Akdağ, üniversite - toplum bütünleşmesini sağlamak ve bu kapsamda okulun ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bakım ve onarım çalışması yaptıklarını ifade etti.

Akdağ, projede emeği geçenlere ve kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz de projenin üniversite-halk bütünleşmesine güzel bir örnek olduğunu ve bu tür projelerin devam ettirilmesi gerektiğini vurguladı.

Program sonunda etkinliğe katılan öğrencilere Gaziantep Özel Primer Hastanesi tarafından gönderilen hediyeler verildi.

Samandöken Köyü İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Gaziantep Üniversitesi Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, Toplumsal Duyarlılık Projeleri Genel Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Mutaf, çok sayıda akademik ve idari personel ile öğrenci katıldı.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Erdoğan Ak Parti Nurdağı Nizip Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title